Şimdi Ara

Nokia Özel: Ucuz akıllı telefon pazarı, Meego, Windows Phone 7 ve fazlası [video]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
19.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji Gündemi'nin Cep Telefonu Üreticileri Özel programlarına devam ediyoruz. Konuğumuz Nokia, herkes için akıllı telefon üretme hedefi ve bu hedef doğrultusunda üretilmiş uygun fiyatlı telefonlarını anlatıyor, Meego ve Windows Phone 7 hakkındaki sorularımızı cevaplıyor.

    [anket=21]



  • "izleyicilerimiz tarafına baktığımızda aslında Nokia hep popüler olan en çok merak edilen firmalardan bi tanesi" çok güldüm buna
  • Dünyada marka kalmasa tek nokia kalsa gidip ev telefonu alırım :D
  • ileride 1ghz li telefonları görecekmişiz sanki olmamış birşeyi gösterecekler adam gibi işletim sistemli bir telefon çıkartacağına hala böyle saçma sapan olaylarla ilgileniliyor birçok bakımdan çok kullanışlıymış web browser mail vs olarak :D
  • nokia nın ahı girmiş vahı kalmış.alt segmenttin vazgeçilmez liderisin 3 :)
  • Üst segmentte telefonlar getirmemiş. Nokia kendiside farkında üst segmentte elle tutulur bir telefon yok daha çok giriş ve sadece mesaj atan türlerde telefonlar mevcut. İnternet akla gelince web tarayıcısı ile gece gündüz siteleri gezen tipler aklıma geliyor. Symbian destek veriliyor diyor Anna güncellemesi daha gelecek. Böyle hızla destek vereceklerse hiç kendilerini yormasınlar.

    Nokia'ya ne diyelim artık geçti. Bundan sonra WP7 bile toparlayamaz bu gidişatı. Android'in büyümesini Blackberry ve Apple kesemedi. WP7 nasıl büyücek çok garip. Android özgürlükçü akımı kullandı. Apple moda yarattı. Blackberry işadamlarını tatmin edecek türden telefonlar üretti. WP7 ise kapalı bir kutu hangi yönü çekici olacak anlamış değilim.

    Çok güzel bir sohbet, başarılarınız devamını dilerim.
  • omg 1 ghz telefonlar gelicekmiş teklonojiye bak
  • nokia her zaman kral
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saw_

    omg 1 ghz telefonlar gelicekmiş teklonojiye bak


    s40 arayüzlü telefona 1ghz işlemci ve 512mb ram koydu nokia haberin yokmu
  • bu gidişle hiçbir şey yapamaz bugün ancak 4 çekirdekli işlemci olacak ki artı işletim sistemide adam gibi olacak anca, yoksa tek çekirdek 1 ghz, yok öyle

    bu arada bunların AR-GE bölümü ne iş yapıyor anlamıyorum belki
    michael jackson'un Remember time şarkısını dinliyorlardır ;)
  • Mesut bey çok iyimser davranmış adam ne yapsın o da haklı.Nokia benim gozumde su ankı teknolojıye ayak uyduramayan sırket,cıkardıgı telefonlar yetersız.
  • topu topu 100 kişi nokia hakkında atıp tutan.Alışveriş sitelerine giriyorum buradaki yorumun aynısını adam orda ürünün altına yazmış.Sanki almış kullanmışta atıp tutuyot.Para ile yapıyorlar diye şüpheleniyorum.adamlar sanıyor nokia batıcak..Amerikanın ilimi sanıyorsunuz burayı.adamlar giriş seviyesine 1ghz yapıcaz diyor şuan bir çok markanın üst seviyesi anca 1ghz.Zaten anca yorum kimsenin cihaz aldığı da yok yani sizle nokia bir şey kaybetmiyor.Gidip telefon alan kesim burda sizin yorumunuzla gidip cihaz almıyor.N9 ve win7li telefonlarla üst seviyede yeniden doğacaklarını düşünüyorum..

    ikide bir androidli nokia isteyenleride hiçç anlamıyorum.Androidli isteyen samsung galaxy2 alsın neden "dandik" nokiadan bekliyorsunuz?

    Not: iphone3g kullanıcısı
  • Şimdi anlamadığım şey eskiden sadece symbian vardı o zaman akıllı telefon pazarının tamamına hitap ediyordu. Şimdi piyasaya, windows phone, android, iOS, rim geldi, pazarın tamamına hitap eden symbian'ın tüketicisini aldı bence bu gayet doğal bir durum yani, yoktan pazar üreticek değildiya bu firmalar nokia batıyor nokia dandik nokia şöyle böyle demek gerçekçi değil trollük gibi geliyor bana. Yani biraz araştırma yaparsanız bugün cep telefonu üreten bütün firmalar nokia'ya patent ücreti ödemek zorunda yani kepenkleri indirip sadece patentlerin para kazanmayı hedeflese hala büyük bir firma olur nokia. Pazar çok şekillendi ve zenginleşti. Yani doğal olarak nokia'nın %80-90 gibi bir pazara hitap etmesi imkansız. Ama nokia'nın gerçek bir dev ve efsane olduğu gerçeğini karalamak bana biraz mantıksız ve gerçek dışı geliyor. Nokia hakkında yapılan yorumları çok acımasız ve değersiz buluyorum açıkcası.

    Yiğidi öldürelim, ama hakkınıda yemeyelim. Kaç tane telefon üreticisi nokia'nın tecrübesine sahip?




  • Donanımhaberin video programlarına bayılıyorum :) Nokia symbian, s40 ve s60 lı telefonlara destek verip güncellemeler yayınlayarak en akıllıcasını yapıyor. Çünkü ülkemizde birçok kişi bunları kullanıyor hala. Bunların yanında symbiana önemli güncellemeler yayınlayarak ve Windows işletim sistemli telefonları piyasaya sürerek daha başarılı bir süreç geçireceği kanaatindeyim :D
  • yine nokia yine içi boş fiyatı yüksek telefonlar

    not vidyo açıklama kısmında imla hatası var
  • Nokia donanımsal açıdan ve malzeme kalitesi açısından gerek üst gerekse alt segment telefonlarda çok kaliteli işler çıkartıyor. Fakat Yazılım konusunda kötü olması Nokia üst segmentli telefonları tercih edilmez hale getirdi. Hiç umudum olmasada umarım windows phone 7 ile iyi işler başarırlar. Ama işin içinde intel olduğundan ben Meego'dan umutluyum.
  • milyonların cevabını beklediği soruyu sorayım "Nokia 5800xm yeni güncelleme gelecekmi" malum 9999999999999 kullanıcısı var
  • Nokia'yı satan adamda alışmış,12.50'de adam takıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 18 Temmuz 2011; 23:57:46 >
  • Mesut Hocam bence de çok iyimser davranmışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodo ejderhası -- 19 Temmuz 2011; 0:11:21 >
  • mesut baba askere gitmedin mi yav sen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.