Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: lütfen acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: lütfen acil yardım Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
groll

29 Nisan 2008; 1:20:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bana acil dts müzik, klip veya film bulana 2 ekmek 1 maltepe bedava..metallicadan olursa yanınada fıçı bira bonus..

deaxter

30 Nisan 2008; 19:59:02 

quote:

Orjinalden alıntı: deaxter

x-fi kardeşlerim selamlar bende bir x-fi kullanıcısıyım ve size kafama çok takılan ve çözemediğim bişey sorucam ben ses cardının coaxsiyel girişini kullanıorum yani kasanın ön tarafda olan parçasındaki coaxsiyel girişi ama şöleki eğer ordan bağlarsanız ve kurulumda o girişi seçerseniz sistem analog bağlantı oluyormuş hatta deiverını yüklerken ilginizi çektiyse gösterior ve sesi thx setupda test ettiğimde sesin stero anolg bi bağlanı olduğunu görebiliorum rear yani arka kolonlara ses testi yapıorum önden gelior ve dvd koyuyorum anfide dolb digital sinyalini görmüor bir kere arkadan bağladım ses cardının ama bence sesi arkadan bağlayınca hiç sağlam ses gelmiyor bası sadece suba olladığından olabilir benim ses cardının ayarları aynen şu şekilde coaksiyelden bağlı analog sadece driverı yüklerken 2.1 seçebiliorsunuz ama ben genede onu ükledikten sora 6.1 çeviriorum ve svm açık eax açık -20de sora cristal açık 50de stero surroun açık 50de ekolayzır vocalde koaksiyelden veya optikden bağlayıp dolby digital ses alabilen varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun??teşekürler

fremc

1 Mayıs 2008; 1:14:26 

bende x-fi platinium champion series aldım iki parça halinde geldi.ses kartı (altın mıymış neymiş,ilgimide çekmedi açıkcası),birde acayip bir alet verdiler digital output,coaxial giriş,mic girişi kumanda zart zurt,neyse benim sormak isteiğim,dolby ve dts ile ilgili bunların ayarlarını yapabilecğim ikonlar gözüküyor tanıtımda ama yok.$200 dan falza bir şey ödedim ,kandırıldım galiba

tvardar

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 9:13:38 

sanırım son çıkan driverlarda oradaki logolar kaldırıldı. ama çözmeye devam ediyor.
ille de o logoları ve ayarları görmek isterseniz bir başlık açmıştım:
http://forum.donanimhaber.com/m_22771143/tm.htm

turindebrouche

1 Mayıs 2008; 9:59:32 

X-fi Gamer kullanıyorum gecen kart yerinden cıktı tekrar taktım ama input : direct iken yani analog baglantıydayken ses inanılmaz kötü ve az geliyor cızırtılı gibi ve kısık.. optic e gecirince baglantıyı sorun ortadan kalkıyor ama malum optic de muzik dinlemek ve oyun oynamak pek zevk vermiyor.. sorun neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan? ve garanti belgesini bulamadım garanti belgesi olmadan garantiye verebilir miyim acaba serial nodan ve faturadan yola cıkarak? tskler.

http://turindebrouche.deviantart.com
deaxter

1 Mayıs 2008; 12:44:12 

arkadaşlar x-fi platinum kullanıyorum ama decoderdan coaxsiyel girişinden bağlayınca ses stero geliyor surround gelmiyor nedendir lütfen yardım?

dephyr

12 Mayıs 2008; 21:52:53 

offf x-finin ne kadar da sorunu varmış iyiki audigy 2 zs ile upgrade etmemişim

GA-X38-DQ6 ZALMAN CNPS 9700 NT ASUS A-55GA 550 WATT OCZ REAPER DDR2 800 CL4 SEAGATE 160 GB+2X250 GB SEAGATE 410AS RAİD 0 LOGİTECH G15 AUDİGY 2ZS SPARKLE 512 8800GT 256 BİT Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ ASUS 1814 SATA PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK LOGİTECH - Z2300
PROMOE

20 Haziran 2008; 16:34:40 

arkadaşlar bende x-fi elite pro aldım! driverlarını yükledim ancak dts ve dd ayarları yok control panelde ayrıca audio consol da da decoder seçeneği yok kafayı yiycem! dts örnekleri var sadece vla playerle açabiliyorum! nedir bunun çözümü?

" off the records "
JAX

25 Eylül 2008; 23:01:25 

Selamlar

Arkadaşlar uzun süredir x-fi ses kartımı sorunsuz kullanıyordum taki yeni bir bilgisayar kasası alıp tüm donanım parçalarını yeni kasaya takana kadar.
Bildiğiniz gibi speaker and headphone ayarlarında bir test var. Kolonların dizilişini gösteren. Bir kasın sesi tüm kolonları Front left, front right, front center, rear right, rear left olarak söyler.

Benim sorunum kadın sesinin front right dışında tüm kolonların yerini söylemesi. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.
Driverlardan kaynaklanmış olabilir diye tüm ses kartı driverlarını kaldırdım ve yeniden kurdum. En son güncellemelerini yaptım. Düzelmedi.
Format attım yeniden sistemi kurdum.Ancak yine düzelmedi.

5+1 ses sistemim var ve tüm kolonlardan ses geliyor. Ancak ben kafayı o teste taktım. Neden o testte front right söylenmiyor.

coupant

25 Eylül 2008; 23:30:39 

arkadaşım aynı şey bende de oluyordu. z-5500'ü o zaman gamer'ım vardı onla kullanıyordum. ne yaptımsa o hatuna doğrusunu söyletemedim. en iyisi 5+1'lerden uzak durmak. kablosu bi dert, senin anlattığın bi dert. panele digital dts yazdırana kadar bin türlü cebelleşirsin o bi dert.

neyse benim söyleyeceklerim bunlar.

intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi platinium fatal1ty championship, jamo i300, lg double layer dvd rw
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: lütfen acil yardım Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Buraya git: