tv kartını mic çıkışına bağlıcaksın mic jacınıda thx konsoldan digital yapıcaksın buakdar bende x-fi kullanıyom arada fark yokdiyen bu karta parası yetmemiş alamamış kıskaniodur derim ben :D
dediklerini yaptım, THX setup a giriyorum sadece 2.1 ses var 7.1 seçiyorum kanallara tıklıyorum yok banamısın demedi lütfen yardım
problem yok arkadaşım, dijital bağlantıda test ederken sesin öyle gelmesi lazım zaten.. x-fi nickli arkadaş demiş: dolby digital yada dts kodlu dvd film/müzik varsa elinde izle yada dinle anlayacaksın zaten
ben kullanıyorum.. ya digital output olarak kullanıyorsunuz ya line in olarak yada mic. in olarak.. bunlardan sadece 1ini yerine getirebiliyor.. yani aynı anda hem tv kartına takıp hemde mic kullanamazsınız
Digital çıkıştan hangi kabloları nereden alıp bağladınız?.Ben optikten deniyorum,2/2.1 hoparlör görüyor,5.1 görmüyor.Hoparlör sistemim z-680,digital ve de optik girişi var.?
arkadaşlar yanabcı forumları okudum, illa cerative olmasına gerek yok başka alternatifler de var. mesela. m-audio revolution 7.1 var arkadaşlar... creative göre en büyük artısı , 44.1 de sesleri resample etmeden veriyormuş ve verdikleri değerler gerçek..
NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod { inş. yakında: nikkor 12-24 mm }