Şimdi Ara

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgili DonanımHaber üyeleri, değerli arkadaşlar;

Takımımızın kuruluşunu gururla sunuyoruz. Dünyada ses getirecek çok büyük bir yapılanmaya gitmeye karar vermiş bulunmaktayız. Elit oyuncu kadromuzun, Türk e-sports dünyasına yeni bir soluk getireceğine inancımız sonsuzdur. Takımımızı açıklamanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz...

Güncel Elit Kadromuz

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: YoK
    Forum Nick: YoK
    Lakap: Mutalisk

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: musAKka
    Forum Nick: musAKka
    Lakap: Çay alıp geliyorum

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: Apache_Geronimo
    Forum Nick: N/A
    Lakap: Yenilemeyenler

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: FaBeRgE
    Forum Nick: FaBeRgE
    Lakap: Doğuştan Void

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: Alpac
    Forum Nick: Al PaC
    Lakap: Basamayanlar

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Battle.net Nick: MoRaCe
    Forum Nick: MoRaCe
    Lakap: Marine King MoRaCe

Oyuncu Müraacatlarıyla İlgili Kriterler

İstenilen Belgeler;

* Odasında bulunan Starcraft II posterini arka fon yapacak şekilde yüzün ön profil ve yan profilinden çekilmiş 2 adet fotoğraf.. (Sakalsız ve gözlüksüz çekilmelidir)

* Oyun arasında yaptığı idrara ait örneğin Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı idrar numune sonuçlarının tam dökümlü belgesi... (Eksiksiz olması gereken sonuçlar: SGOT-AST-SGPT-ALT-GGT)

* Hakkında Battle.net'te şike soruşturması olmadığına dair savcılık yazısı... (Belgede savcı tarafından atılmış ıslak imza bulunması zorunludur)

* 2 adet GSL oyuncusu referans mektubu... (Koreli olma şartı yoktur)

* 2 adet Starcraft II oynaması esnasında, masasının üzeri gözükecek şekilde, ense açısından çekilmiş fotoğraf... (Bilgisayar ekranında Battle.net'e login olmuş halde görüntü olmalıdır)

* Blizzard Battle.net Sicil Kaydı, nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi... (Nüfus cüzdanında hastası olunan gosu'nun vesikalık resmi varsa yapılan başvuru reddedilecektir)

* Parantez içinde linki verilen video'daki micro'yu eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yapabilmiş halde replay'den kayıtlı video linki... (Micro Video Linki)

* Geçmişte bulunduğu clan'lardan atılmış olmadığına dair ESL'den temiz belgesi.. ("Onlar atmadı, ben çıktım" tarzında serzenişler kabul görmeyecektir)

* Türkiye Oyun Federasyonu tarafından bir clan'dan atılmadığına dair noter onaylı belge ile birlikte profesyonel e-sports oyuncusu lisansı...

* Muhtarlıktan internetinin ping'li olmadığına dair yazı ve Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nden kablolarının sağlam olduğuna dair belgenin yanında ay içindeki ortalama ping dökümü nüshasıyla birlikte müracaat yapılmalıdır.

Tüm belgelerin Arcturus Mengsk Mahallesi Shel'na Kryhas Sokak Xel'Naga 3. Blok No: 8 Tal'darim/AUIR'deki ofisimize gönderilmesi şarttır. (Not: Alıcı ödemeli olarak gönderilen belgeler kabul görmeyecektir)

Aranan Özellikler;

* 24 yaşından büyük, 24 yaşından küçük olmamalıdır...

* Zeka yaşı 18'in üstünde olmalıdır. Buna clan kurulu herhangi bir oyun esnasında çeşitli testlerle karar verecektir. Teste tabi olan oyuncu, oyun sırasında çeşitli esprilere maruz bırakılıp, vereceği tepkilere göre takıma alınması teyit edilecektir.

* Master oyuncularına karşı Master seviyesinde, Bronze oyuncularına karşı ise Bronze seviyesinde oynamalıdır. Her ne kadar karşı taraf rakip olsa da, bu onu rencide edeceğimiz, gücendireceğimiz anlamına gelmez. Saldırılarda sinir bozucu hamlelerden ziyade, adam gibi temiz oynamalı, harass, cheese gibi karşı tarafı üzücü, kalp kırıcı hamlelerde bulunmamalıdır.

* İyi derecede e-sports dili bilmelidir, karşı tarafın kışkırtıcı yazılarına düzgün bir dille cevap vermeli, yazılan kısaltmaların anlamlarını eksiksiz bilmelidir..

* Rutin taktikleri bilmeli, eksiksiz yerine getirebilmelidir. 4gate yapıyorum diyip 6pool yapmaya kalkışmamalıdır...

* Grandmasters liginde olmamalıdır. Alacağımız oyuncunun "insan olma koşulu" konusunda kesinlikle alternatif çözüme gidilmeyecektir...

Konu sürekli güncellenecektir. Tüm Hakları Saklı Değildir.. Ya da saklıdır, saklıdır... Çalıp çırpan en adi hydralisk'tir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 7 Şubat 2013; 12:07:15 >

• 4gate yapıyorum diyip 6pool yapmaya kalkışmamalıdır..

• Çok uzunmuş...

Bi çay alıp geliyorum, öyle okurum.
  • Maksadımız GSTL e katılıp ülkemizi temsil (veya rezil) etmek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Süpersiniz
  • Takım menajeri kim :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Takım menajeri kim :P

Takım menajeri;

üZüCü TiM® Mizah Topiği

Onunla görüşen bir daha geri dönemedi... O yüzden görüştürmüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 18 Temmuz 2011; 17:38:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• adamsın selim
  • Lakabımı mutalisk olarak değiştiriyorum Selim sefil roachları ile benim mutalarla yaptığım skoru geçmeye çalıştı ama olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Lakabımı mutalisk olarak değiştiriyorum Selim sefil roachları ile benim mutalarla yaptığım skoru geçmeye çalıştı ama olmadı...

Verilen lakap, geri alınmaz... Abi 15 senedir Zerg oynuyorsun o kadar da olsun
  • nerde bizim sefiller ?
  • Biz az önce ben zerg oynarken baya üzdük rakipleri. (Toss oldum cıvıttım )
    musAKka yaklaşık 15 saattir Assassin's Creed: Brotherhood SP oynuyor.
    Selim uyumuştur heralde
  • oğuzda iyi sardırdı ya o oyuna, selim yıllık izinde uyumamıştır heralde
  • quote:

Biz az önce ben zerg oynarken baya üzdük rakipleri. (Toss oldum cıvıttım )
    musAKka yaklaşık 15 saattir Assassin's Creed: Brotherhood SP oynuyor.
    Selim uyumuştur heralde

Evet abi sütümü içtim uyudum şuanda rüyamdan yazıyorum...
  • İyi uğraşmışsın eline sağlık. Şartlar ve kurallardan taviz vermek yok. Zaman, üzme zamanı.
  • Uyuyan Oğuz'muş Selim uyanık
  • quote:

Uyuyan Oğuz'muş Selim uyanık

Şimdi de uyku tutmuyor.
  • Walla GSL e felan gitseniz varya tek maçınızı kaçırmam süper olur :)

Bu arada sadece bir tavsiye olarak içinde Türkçe karakter içermeyen bir isim bulsanız daha iyi olmazmıydı.Sonuçta hedefiniz global bir turnuva takımı olmak ya ondan.

Yada Üzücü olmasının özel bir sebebi mi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Walla GSL e felan gitseniz varya tek maçınızı kaçırmam süper olur :)

Bu arada sadece bir tavsiye olarak içinde Türkçe karakter içermeyen bir isim bulsanız daha iyi olmazmıydı.Sonuçta hedefiniz global bir turnuva takımı olmak ya ondan.

Takım ismini özellikle en Türkçe karakterlisinden seçtim.. İbret olsun diye.. Elalemin diline göre yazma yükümlülüğümüz yok.. Mis gibi dilim var benim.. üZüCü Takım yapacaktım aslında da o da komik oluyor.. Tornacı takımı gibi... Üzücü olmasının özel bir sebebi var tabi ki.. Çünkü biz bu yola üzerek ve üzülerek çıktık.. Üzücü bir serüvenimiz oldu o yüzden takımın isminde alternatif bir isme hiç yönelme ihtiyacı duymadık...

• quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Walla GSL e felan gitseniz varya tek maçınızı kaçırmam süper olur :)

Takım ismini özellikle en Türkçe karakterlisinden seçtim.. İbret olsun diye.. Elalemin diline göre yazma yükümlülüğümüz yok.. Mis gibi dilim var benim.. üZüCü Takım yapacaktım aslında da o da komik oluyor.. Tornacı takımı gibi... Üzücü olmasının özel bir sebebi var tabi ki.. Çünkü biz bu yola üzerek ve üzülerek çıktık.. Üzücü bir serüvenimiz oldu o yüzden takımın isminde alternatif bir isme hiç yönelme ihtiyacı duymadık...

inşallah yanlış anlamadın ben gerçekten de öğrenmek için sordum.

Bende yurtdışı ile çalışıyorum ve markalarımızı özellikle onların diliyle okuyabilecekleri şekilde yapıyoruz tabi burda işler farklı benim işim türk malını yurtdışında daha çok satmak sizinki insanların bilmesi ses getirmesi.

Üzücü ismini okuyabilirler inşallah sizde isteğinize kavuşursunuz.

Gerçi koreliler de kendi dillerinde yapsalardı oda iyi olurdu :))

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.