Şimdi Ara

3k Arcade Xbox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler rahatsız ettiğim için özür dilerim. Elimde 3k görmüş xbox var arcade model. Ne işime yarayabilir.Satsam satabilirmiyim veya parçalarına ayırimi :) ?

• Satmak ve parçalarına ayırmak aklına geldi ama tamir ettirmek aklına gelmedi,ilginç.
  • Tamirin garantisi yokki :) İlerde yenisini alırım zaten :)
  • Tamir çok fazla dayanmaz 2.el bölümüne yedek parça temin etmek için satılık 3k lı arcade diye ilan aç satılır diye düşübüyorum
  • Hmm Tmm teşekkürler 2.el fiyatlarına bakim olmadı parçalarım. :)
  • tahtakale/zaza han/4.kat/özkan elektronik/fatih

tamir ettir kullan . parçalayıp neyini kaça satacaksın ki ?
  • Benimkide e74 hatası vermişti 2 sene önce falan bu sene paraya ihtiyacım olduğu için satmaya karar verdim ancak hatayı unutup gittigidiyor a e71 diye ilan verdim :) talibi vardı baya ama benimkinde joypad ve harddisk yoktu yanına bide assassins creed brotherhood koydum 90tl ye gönderdim e71 hatası diye adam param yok geri göndereyim dedi 70 e anlaştık geri göndermedi çok ucuza gitti ama joypad falan yoktu işte sen sakın böyle bi hataya düşme adam gibi 3KIRMIZI yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    3 Günlük Xbox 360 Jasper Elite
    15 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

tahtakale/zaza han/4.kat/özkan elektronik/fatih

Aynen kim demiş tamirin garantisi yok diye git bi yaptır bakalım kaç yıl daha kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

quote:

Aynen kim demiş tamirin garantisi yok diye git bi yaptır bakalım kaç yıl daha kullanıyorsun.

Ben diyorum orda tamirde fabrikanın yaptığı lehimi kendin yapıyorsun grafik işlemcisini söküyorsun kelepçeler sökülüyor felan en fazla 5 ay gider.
  • abi satacaksan parça parça parçaları yaz işime yarar bişe çıkarsa alırım
  • Bu konuya bi bak istersen belki senin de işe yarar:http://forum.donanimhaber.com/m_39798244/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsem96 -- 18 Temmuz 2011; 21:25:44 >
  • http://www.konsolturk.com/3-k-tamiri/
    Kuzenimin cihazı yaptıralı 1 seneyi geçti sorunsuz kullanıyor.
  • Bilmiyorum ya neyse zaten alırım yeni xbox eskisinide bi @gsem96 nın verdiği konudaki gibi söker tamir etmeye çalısırım.Zaten 2 gün sonra ingilterey e gidiorum oradaki fiyatlarada bakarım :)

Herkese Çok Teşekkürler Yardımlar İçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrParnassus

quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

quote:

Ben diyorum orda tamirde fabrikanın yaptığı lehimi kendin yapıyorsun grafik işlemcisini söküyorsun kelepçeler sökülüyor felan en fazla 5 ay gider.

Yok be hacım inan fabrikadakinden iyi lehim yapılıyor dükkanlarda, fabrika ucuza gelsin diye kurşunu fazla lehim kullanıyor ama dükkanlardakinin kurşun oranı daha düşük, ayrıca bir çok bu işi yapan yerde sıvı lehim mevcut ve ayrıca işlemcilerinden biri zarar görmüşse onuda yenisi ile değiştiriyorlar.

• 100-150'ye sat slim makina al
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

100-150'ye sat slim makina al
    almışken kinect li al
  • Öyle yaparım zaten bakalım fiyatlarda uygunsa inş alıcaz bi makina :) kesin slim alcam o aklımda kaldı zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.