Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Alpha Sürümünden Görüntüler Sızdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Son dönemin merakla beklenen FPS oyunlarından Battlefield 3'ün Alpha, yani yapım aşamasındaki sürümü Tek-9 forumlarından "GOLD.i3DGwendoline" nickli kişinin eline geçmiş bile! Nickini yazması bile zor olan kişi(!), oyunun bu sürümünden bazı görüntüler yayınladı.

Yayınlanan görüntüler, gördüğünüz videolar sonrası sizleri biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ne de olsa bu görüntüler, yapımı henüz tamamlanmamış bir oyundan alınma. Kendisinin yaptığı açıklamaya göre aşağıdaki görüntülerdeki grafik ayarlarının hepsi yüksek seviyede. Bu arada yapılan açıklamada oyunun en düşük, 275.35 versiyonundaki Nvidia driveri istediği fakat şuan için yayınlanan en son sürümün 275.33 olduğu belirtilmiş. Yani kendisi oyunu her ne kadar yüksek detaylarda açsa da bazı oyunun istediği driverlara sahip olmadığından tam randıman alamadığı gözüküyor.

Grafiklerin yanı sıra oyun içi bilgilere gelirsek, oyunun alpha sürümünde bulunan tek haritanın epey detaylı ve büyük olduğu yazılmış. Ek olarak silahlarda geri tepmenin neredeyse hiç olmadığı da belirtilmiş.

Çıkan bütün oyunlarında ses konusuna büyük titizlikle yaklaşan DICE, Battlefield 3'de de bizleri memnun edecek gibi gözüküyor. GOLD.i3DGwendoline'ın izlenimlerinde ses konusu şu şekilde yazılmış, "Çevre sesleri gerçekten mükemmel, roket sesleri, patlama sesleri harikaydı!".

Herneyse, sizleri daha fazla oyalamadan sızan görüntülerle baş başa bırakalım.

• alpha malpha bilmem ben iyi yapsınlar şu oyunu da vereceğimiz paraya değsin
  • Tam istediğim gibi bir harita
  • BC2' nin PC betasına da yüksek çözünürlüklü texture koymamışlardı boyutu düşük olsun diye. Bu da öyledir. Thunder Run Tank videosunda grafiklerin iyi olduğunu gördük. Örneğin şu videodahttp://www.youtube.com/watch?v=JMuqCeDH6F0 geri tepme bana gayet iyi göründü. Oyunun güzel olacağını biliyorum ben. Şunu da söyleyeyim oyunu gerçekten alıp oynamayacaklar b.k atmasın. Sanki oyunu almış da boşuna para vermiş gibi konuşan sivri zekalara söylüyorum. Gerçi kime diyorsam. Adam MW' yi de korsan alıyor :D
  • su efekti ne öyle ps 2 grafiği gibi
  • @ultra_storm
    Okuma özürlüsümüsün arkadaş?

quote:

Ne de olsa bu görüntüler, yapımı henüz tamamlanmamış bir oyundan alınma.
  • Alpha Malpha bahane BF ŞAHANE !!!
  • Aynısı bc2 betada olmuştu texture ler düşük kaliteydi ve optimizasyon berbattı ama oyun çıkınca herkeze kapak oldu.
  • Son resimdeki atmosfer mükemmel.
  • Bu oyun kral oluur!!!
  • Bu resimler kaldırıldı o siteden EA el atmış hemen istemiyor görüntüleri
    Adam yazmış kaldırmazsam 170,000 dolara patlıyacak bana diye dikkat edin
    Oyuna gelirsek daha pre-alpha sürümü ve bf3 olarak bile geçmiyor oyun Frostbite olarak geçiyor
  • yahu benmi yanlış görüyorum yoksa bu konsol süründen filanmı acaba tamam alpha ama yayınlanan videolarda hep pre alpha sürümünden di ama bundan kat kat iyiydi . bu resimler normalde bukadar küçük değildi büyük biraz daha aa filan yok ağaçlar berbat . umarım konsol sürümü filandır yada yayınladıkları videolardan öncesidir .
  • bi resmin birazdaha büyüğü bakın sizde görüceksiniz binanın kaplamaları kötü ağaçlar berbat dediğim gibi umarım çok çok önceki sürümdür

http://www.sitesmartgaming.com/bf3-alpha/alpha2.png
  • her şey grafik değil bunu unutmamak lazım o silah tasarımları rezalet o ne yahu bc2'dede böyle idi
  • şu atmosfere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlayerPIN -- 18 Temmuz 2011; 10:48:20 >
  • Şimdi multiplayer beta çıksa da oynasak ne iyi giderdi valla.
  • madem daha yapım aşamasında bu harita e3 te neden öyle güzeldi????
  • bi fiyasko daha geliyor
  • bu resimler gerçekse mw 20 milyonu kesin geçer ea bir sürü hata yaptı zaten steam falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.