Şimdi Ara

iPhone 4 restore yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4.3.3. jb li iphone 4 'ümdeki jb'i kaldırmak istiyorum, (telefon vodafone türkiyeden alınma)
    itunes üzerinden yeni çıkan versiyonu direk güncelleme ile yüklersem düzelir mi?
    ekstra bir dosya indirmeme lüzum var mı?

(diğer forumlar dahil epey aradım, bulamadım)

• bu konuyu bende merak ediyorum, beklemedeyim. ..
  • JB'li yurtici alinmis kilitsiz bir iphoneu direkt itunestan guncelleme yaparak orjinal jbsiz haline geri dondurebilirsiniz. bir sorun yasanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 17 Temmuz 2011; 1:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

JB'li yurtici alinmis kilitsiz bir iphoneu direkt itunestan guncelleme yaparak orjinal jbsiz haline geri dondurebilirsiniz. bir sorun yasanmaz.

Teşekkürler riqel
    Sw dedikleri dosyayı indirmemize, göstermemize
    Gerek yok anlaşılan.
    Rehber de gidiyor mu bu uygulamayla?
  • Eger JB li bir iphone u itunes a takip senkronize ederseniz, yeni yazilimi kurduktan sonra sadece JB araciligiyla indirdiginiz uygulamalar telefona geri yuklenemez zaten mantıkende yuklenememesi gerekiyor. Onun disinda senkronize ettiginiz rehber notlar ayarlar vs. geri gelecektir. Bu arada JBli bir telefonu orjinal haline döndürmek icin illa da yazılım guncellemesini beklemenize gerek yok. Restore butonuna tıklayarakta ayni yazilimi orjinal bir halde kurabilirsiniz.
    ama rehber konusunda ben cok hassasımdır ve apple a pek guvenmiyorum bu konuda onun icin siz siz olun rehberinizin yedegini restore veya update yapmadan once
    Turkcell hat kullanıyorsanız Turkcell Yedekleme uygulamasi ile turkcell deilseniz iDrive Lite veya Contacts Backup ile yedekleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 17 Temmuz 2011; 2:01:44 >
  • quote:

Eger JB li bir iphone u itunes a takip senkronize ederseniz, yeni yazilimi kurduktan sonra sadece JB araciligiyla indirdiginiz uygulamalar telefona geri yuklenemez zaten mantıkende yuklenememesi gerekiyor. Onun disinda senkronize ettiginiz rehber notlar ayarlar vs. geri gelecektir. Bu arada JBli bir telefonu orjinal haline döndürmek icin illa da yazılım guncellemesini beklemenize gerek yok. Restore butonuna tıklayarakta ayni yazilimi orjinal bir halde kurabilirsiniz.
    ama rehber konusunda ben cok hassasımdır ve apple a pek guvenmiyorum bu konuda onun icin siz siz olun rehberinizin yedegini restore veya update yapmadan once
    Turkcell hat kullanıyorsanız Turkcell Yedekleme uygulamasi ile turkcell deilseniz iDrive Lite veya Contacts Backup ile yedekleyiniz.

Allah razı olsun, yazılanları gördükçe zor olacağını sanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Eger JB li bir iphone u itunes a takip senkronize ederseniz, yeni yazilimi kurduktan sonra sadece JB araciligiyla indirdiginiz uygulamalar telefona geri yuklenemez zaten mantıkende yuklenememesi gerekiyor. Onun disinda senkronize ettiginiz rehber notlar ayarlar vs. geri gelecektir. Bu arada JBli bir telefonu orjinal haline döndürmek icin illa da yazılım guncellemesini beklemenize gerek yok. Restore butonuna tıklayarakta ayni yazilimi orjinal bir halde kurabilirsiniz.

Allah razı olsun, yazılanları gördükçe zor olacağını sanmıştım.

iPhone aslinda piyasadaki kullanimi en kolay telefon. Jailbreak i bile zahmetsiz ve ugras gerektirmiyor pek. Android'e bi kere bulastim root olaylarina onlarca ince ayrintisi var resmen terletiyor. Tesekkurler iOS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar herkese...
    benim 4.3.3 JB'li iphone 4 telefonumu anlayacağınız gibi uzun süre güncellemeden kullandım. dün akşam update yapmadan önce restore edeyim dedim ancak işlem yarıda kaldı ve meşhur "ITunes" ve "Usb kablo" simgeleri çıktı ve bu andan itibaren de pc telefonu görmemeye başladı. DFU mod yapayım derken sağ altta "Aygıtın güncellemesi tamamlandı " dedi ancak itunes da; pc de cihazı algılamıyor. kablo çıkarıp-takmak; tekrar dfu moddan çıkıp-girmek; bilgisayarı kapatıp-açmak; itunes uninstall-install-repair işlrmlerini yaptım olmadı.
    bu problemin çözümü var mıdır?
  • Telefon açıldı ancak restore ve update edemedim.
    Bugün, Tinyumbrella'yı kurdum. DFU moddayken "fix recovery" yaptım ve telefon eski hâline döndü. Bu konuda çok mutluydum, çünkü yarıda kalmış işlemden sonra korkmuştum açıkçası.. herşey bıraktığım gibi kalmıştı.. :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.