Şimdi Ara

Allods Online: Rise of The Gods Yaması Yayında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Allods Online uzun süredir bu kadar büyük bir yama ile gelmemişti. Bu yama sayesinde oyuna yeni bir hava geleceği ise bir gerçek. Yeni yama bir çok yeniliği de yanına getiriyor. Bunların arasında ise şunlar var;
     
        * Reenkarnasyon Sistemi: Bu sistem ile yüksel seviyedeki karakterler yeni bir karakter yarattıklarında Item Shop'tan aldıkları eşyaları beraber kullanabilecekler. Ayrıca bu karakterler Astral gemilerin sahipliğini de bölüşebilecek. Bu iki karakteri de tutabilir ve aralarında istediğiniz zaman değişim yapabilirsiniz. Bu sistem sayesinde alt karakter yaratmak ve oynamak oldukça kolaylaşacak.
     
        * Yüksek seviye karakterler için yeni haritalar: Yüksek seviye karakterler artık Cave of Tha-Rik ve Twilight Isle'a giderek Sarnaut'un tarihi hakkında daha çok bilgi edinebilir ve buradaki karakterlerden görev alabilirler. Bu bölgelerde yeni görevler, günlük görevler ve etkinlikler olacak.
     
        * Çok daha iyi bir Astral Tecrübesi: Astral'in 3. bölgesi geliyor ve bu bölge diğerlerinden çok daha tehlikeli olacak. Ayrıca zorlanılan Astral navigasyon sistemi de eskisinden çok daha kolay olacak. Bunun yanında da eski Astral bölgelerine bir çok yeni büyük düşman geliyor.
     
        *  Yeni Vanity Eşyaları: Vanity eşyaları, Item Shop'dan alınan ve karakterinize giydirdiğinizde ana şehirlerde kullanabildiğiniz kıyafetlerden oluşuyor. Bir çok oyuncu da oyunda en çok bu eşyaları bekliyordu, bu yama ile yeni eşyalar da geliyor, bu eşyaların içinde ise karakterinizin iç çamaşırlarını değiştiren yeni bir eşya var ki, değişiklik bu olsa gerek.
     
        *  Yaz Etkinlikleri : Yaz etkinlikleri sayesinde Item Shop'a gelen yeni eşyaları toplama şansınız da olacak. Bunun yanında ise bu eşyalar için yapabileceğiniz günlük görevler var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.