Şimdi Ara

Call of Juarez: The Cartel'in PC Sürümü Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Ubisoft, geliştirilme veya uyarlanma aşamasındaki oyunlarının çıkış tarihlerini güncelledi. Call of Juarez: The Cartel'in PC sürümünü 16 Eylül'e erteleyen Ubi, diğer oyunlarını da aşağıdaki gibi listelemiş.

* Call of Juarez: The Cartel (PC) – 16 Eylül

* Child of Eden (PS3) – 23 Eylül

* World Rally Championship 2011 (PC, PS3, 360) – 7 Ekim

* Michael Jackson: The Experience 3D (3DS) – 2011, Kasım

* Rabbids Alive & Kicking (Kinect) – 2011, Kasım

* Puppies World 3D (3DS) – 2011, Kasım

* Puzzler Mind Gym 3D (3DS) – 2011, Kasım

* Zoo Resort 3D (3DS) – 2011, Kasım

* Far Cry 3 (PC, PS3, 360) – 2012

* Brothers in Arms Furious 4 (PC, PS3, 360) – 2012

• bu ubiden iyicene nefret etmeye başladım
  • Oyunlar erteleniyor ama daha iyi özelliklerle geliyor:XD

Bu oyun için en büyük derdim eski oyunun havasında olmaması.
  • Bir arkadaş söylemişti kesin ertelenicek diye ne kadar haklıymış helal olsun valla.
  • COJ The Cartel pc sürümünün ertelendiği daha önceki haberde yazılmıştı zaten..
  • Ubisoft oyunlarını asla satın almıyorum.
  • 1 ay sonra çıkmasında ne gibi sakınca var ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay sonra çıkmasında ne gibi sakınca var ki ?

1 ay sonra çıkacağından değil 1 kere ertelendimi yolu açıldığı için sinirleniyoruz.
    yoksa 1 ay sonra çıkacağı ne malum bu ubisoft
  • Merak etmeyin arkadaşlar oyun hayal kırıklığı zaten X360 da oynamaya başladım önceki CoJ serisi ile uzaktan yakından alakası kalmamış.
  • World Rally Championship 2011
    ahh ubisoft ahhhh şöyle adam gibi gerçekçi bir rally oyunu yok. sende resmi oyunu adam gibi yapmıyorsun yazıklar olsun.
  • justblack
    15.07.2011 22:13:20

assassin's creed serisini oynamıyorsan ...bence kendıne oyuncu deme....oynanmaya değerden fazlası var o seride
  • Allah Allah,tühh.Çok şaşırdık ya,Ubisoft'tan hiç beklemezdik hiç.Bak şimdi,oldu mu bu. :))
  • güzelim western oyunu ne hallere düştü (3.oyun için söylüyorum). westernle günümüz zamanı ne alaka ya. bu nasıl bir düşünce nasıl bir senaryo yazmaktır. Hayır olanı düzgün yahşi batıyı neden böyle içine edercesine mahvetmişler. en iyi oynanış, en gerçekci grafikler olsa ne olacak? Burda kızdığım şey türün konunun ambiansın katledilmesidir.
  • Böylesi bir devamı grafikte,oynanışta kurtaramaz zaten
  • dengesiz bunlar ya işi gücü ertelemek başka bi halttan anladıkları yok,ac revelation pc sürümüde ertelenecek zaten,şimdiye kadar çıkan üç AC oyunuda pc'ye belirtilen tarihde çıkmadı,onun için 15 kasım 2011 de çıkacak diye sevinemiyoruz bile,revonunda dediği gibi torent sitelerinde korsan sürümler cirit atıyor,nerde o konsoluna laf söylettirmeyen arkadaşlar,çekin oynayın çatır çatır sonra pc de korsan varda ondan çıkmıyor lafını yapıştırın ne kadar kolay değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 15 Temmuz 2011; 23:40:56 >
  • aman ne uzulduk zıçı kırık oyun gec cıkacak dıye... la ubızort sen bu oyunlamı pc lere ezıyet edıyon sen daha marketlere gondrene kadar torrent ve warezlerden çekti ha korsan ıdnrıenlerın yorumları nasıl mombok oyun yanı sana az bıle ubı aga hade anca...
  • senseman...

korsan var hepsınde. .var.. ama orjinal.. kaç katı fazla satıyor haberin yok öyle yazıyorsun ...
  • bir ubisoft klasiği daha
  • @stun

bu konuda tartışmak istemiyorum,sadece görüşümü yazdım,herkezin kendine göre bir bildiği var zaten,önceki konuda bi kaç geri-zeka arkadaşın yüzünden ban yedik tekrar aynı şeyleri tartışmaya gerek yok

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 15 Temmuz 2011; 23:39:30 >
  • görüşünü belirtmiş olman iyide... görüşünde bence diye bi tabir konulamaz... çünkü görüşünün doğru olup olmadığı kanıtlanabilir... bu bariz... orjinal oyun.. knosollarda kat ve kat daha fazla satar.... bana desen ki ben duke nukem foreverı çok beğendim benim için grafıkleride iyi desen. .ben buna kalkıp hiçbirşey demem.. ama senin dediğin şeyi ben kanıtlayabılıyorsam tabiki birşeyler demeye hakkım var ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.