Şimdi Ara

MicroVision'dan HDMI girişli pico projektör; SHOWWX+ HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • MicroVision'ın geçtiğimiz sene tanıtımını gerçekleştirdiği SHOWWX+'ın, pico projektörlerde şimdilik sıkça rastlamadığımız HDMI girişine sahip yeni modeli SHOWWX+ HDMI'ı duyurdu.


    60x118x14 mm fiziksel boyutlarında ve 2 saatlik pil ömrü sunan kullanıcı tarafından değiştirilebilir bataryası ile 117 gramf ağırlığında olan SHOWWX+ HDMI, ışık durumuna bağlı olarak maksimum 5 metre uzaklığındaki yüzeylere 2,5 metre boyutlarında, 848x480 piksel çözünürlüğünde görüntü yansıtabiliyor. Parlaklığı 15 lümen, kontrast oranı da 5000:1 olarak açıklanan projektörün HDMI girişi, HDCP desteği de sunarken;. HDMI girişinin yanı sıra komponent ve RGA girişleri sayesinde projektör, HDMI çıkışı olmayan bilgisayarlar ve medya oynatıcılarıyla sorunsuz olarak çalışıyor.


    "Made for iPod, iPad, iPhone" lisansına da sahip olan SHOWWX+ HDMI'in satış fiyatı 370 dolar olarak belirlenirken; şimdilik sadece MicroVision'ın sitesinden ön satışa sunulmuş durumda.








  • ebat olarak taşınabılır bır urun
  • güzer bir ürüne benziyor.
  • Acaba smartphone larada projektör özelliği eklenebilirmi? Belki boyut ve ağırlıkta değişimler olacaktır ama gelecekte daha da mobil ürünler yapılabilir.
  • parlaklik cok dusuk, yeterli olmaz.
    fiyati da pahali,esdeger daha guzel urunler var.
    optoma PK301 ,AAXA M2 gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    Acaba smartphone larada projektör özelliği eklenebilirmi? Belki boyut ve ağırlıkta değişimler olacaktır ama gelecekte daha da mobil ürünler yapılabilir.

    Apple bu isi iyi kivirir ilerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip Projectörler çok hoşuma gidiyor. Yatağa uzanıp tavana verdin mi görüntüyü, film izlerken uyuyakalmak gibi hoş şey yoktur...
  • Samsung çıkarmış şimdi sanırım adı galaxy projektör olacak 20 lümen ;http://www.teknoperest.net/samsungdan-projektorlu-tablet-beklerken-galaxy-pico-projektor-geldi/
  • 1 seneye yakin kullandim, cihaz kullanislilik bakimindan mukemmel. ama performans konusunda aynisini soyleyemem..
    gun isiginda ev icinde 30 cm'den tutunca anca gorunuyor goruntu. aksam buyuk ekran seyretmek isterseniz odanin zifiri karanlik olmasi lazim. ben bodrum kata bunu koyup sinema salonu yapacaktim ama sonradan vazgectim, asla normal bir projektorun yerini alamaz. ama bol prezentasyon yapan bir musteri temsilcisi iseniz karsinizdakini etkilemek icin super bir cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.