Metal Gear Solid ve Modern Warfare serilerini birleştirerek oldukça komik ve farklı bir parodiye imza atan beatdownboogie ekibinin yeni projesi belli oldu. Çektikleri Modern War Gear Solid parodisindeki Ghost ve Snake tiplemeleri ile beğeni kazanan ekibin bu seferki parodisi ise Mario için geliyor.
Mario Warfare adlı bu yeni parodi için bir teaser videosu hazırlanmış. Savaş için hazırlıklarını yapan Mario'nun sözleri ise bu sefer farklı bir yol ile saldıracağının kanıtı gibi olmuş. "Krallığıma saldırdılar. Sevdiğim kızı kaçırdılar. Kardeşimi aldılar..... Şimdi intikam zamanı.... Ve insanlar soruyor 'Bizi kim kurtaracak?'...Öğrenecekler...Ben Mario" diyen Mario'nun tipinden ise parodinin bir önceki çalışma gibi eğlenceli olacağı anlaşılıyor.
"It's me, Mario" derken çok guzel soyluyor :)
şaka gibi :D
çok saçma bir girişim olmuş die düşünüyorum...
marıoyu ne hala getirdiler
nintendocular zaten mario hastası ilgilerini çekerler.
Herkes mario hastasıdır arkadaş marioyu kim bırakabilir ki ama pc de mario forever var güzel oluyo kafa dağıtıyo ben word 8 e kadar geldim sizede tavsiye ederim
Böyle şeyler paylaşmayın gerçek sanıyoruz!
Eksi yiyeceğim şimdi mmm nefis kokuyor.
Haha güzelmiş keşke bende böyle bir projenin içinde olsam
Farklı bir girişim olmuş bence.
bıyık hareketi fikri çok orjinalmiş güzel video :D
Süpermiş gerçekten. :))
bebeliğim dede sevmezdim mario yu sonic adamım CcCsonicCcc
o kardeşimi aldılar derken ki sesi EZİO'ya benziyor
it's me mario deyince bu geli ilk aklıma mario auditore:it's me mario ezio:uncle mario diyodu sonra tanıyodu:)
daha cool bi şekilde its me mario diye bilirdi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme