Şimdi Ara

Half Life İçin Harika Bir Fan Filmi Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Half Life serisinin oyun dünyasının en ünlü yapımlarından birisi olduğu konusunda tartışmaya gerek yok. Bu oyunun dünyası ve atmosferi gerçekten de büyüleyici ve herkes bir şekilde bu dünyaya dahil olmak istiyor. Bunun için kısa fan filmleri de kullanılıyor.

Sanırım şu ana kadar en kaliteli fan filmlerine sahip oyunlar arasında Half Life üst sıralardadır.  Gerçekten de şimdiye kadar çok başarılı örnekler gördük. Bu başarılı örneklere şimdi bir yenisi daha katıldı.

Aşağıdaki oynatıcıda izleyebileceğiniz HALF-LIFE - Singularity Collapse adlı kısa fan filmi oyunun atmosferini başarılı bir şekilde yansıtmış. Ayrıca kullanılan özel efektlerin de çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu kısa fan filmi en başarılı mı değil mi diye tartışmaya gerek yok. Sonuç olarak başarılı bir çalışma ve izlerken bizleri oyunun dünyasına biraz olsun götürüyor.

• şahane ya :D
  • half life inde fanı var bıy ben öleyim D:ÇD
  • Sanırım şu ana kadar Half life'a 3 yada 4 tane fan filmi yapıldı(yanlış hatırlıyor olabailirim.Bence aralarında en iyisi bu.gerçekten mükemmel.hele o son sahne :)
  • hayretim tavana vurdu, after effect show olmuş tebrik ederim doğrusu...
  • Harika yapmışlar. Özellikle sesler ve son sahne çok iyiydi.
  • Çok iyiydi.
  • çok guzel bir çalisma olmus hele sonu beni fet etti resmen...
  • güzel olmuş. en azından bu sefer diğer karakterler konuşma yeteneğine sahip :)
  • Önce güzel yorum:

Cidden güzel yapmışlar.

Sonra kötü yorum:

Yeter ulan Valve! Yeter !!
  • Güzel güzel.
  • Oyun firmaları birleşip böyle filmler yapsa süper olur aslında
  • mükemmel değil belki ama yine de yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.