Şimdi Ara

God of War: Origins'ten Yeni Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Sony'nin E3 konferansında duyurusu gerçekleşen God of War: Origins için yeni ekran görüntüleri karşınızda.

God of War 4 dedikodularını Origins sürprizi ile yanıtlayan Sony, PSP'ye çıkan God of War oyunlarını PS3'e getirme uğraşında. PSP'de GoW keyfini kaçıranlar PS3 platformunda bu zevke ortak olabilecekler.

3D desteğiyle God of War koleksiyonuna katılacak olan Origins'in yeni ekran görüntüleri aşağıda. Oyun ile bilinenler arasında Trophy desteği olmaması ve HD grafikler ile gelecek olması bulunuyor.

• tutmaz
  • Ovvv Sahidenmi ciddenmi şaka yapmıyosunuz demi. çok mutlu oldum bi ara diyodum keşke ps3 çıksada oynasam die dualarım gerçek oldu şu sıralar aldığım en iyi haber :)
  • Trophy desteği olmaması yazmışsınız.
  • Ghost of spartayı psp de bıtırmışdım

Acayıp aksiyon dolu haberiniz ola :D
  • Trophy desteği yok mu? Sony kendine oyununa bunu yaparsa töbe töbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Trophy desteği yok mu? Sony kendine oyununa bunu yaparsa töbe töbe.

tam bi saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMA ÖYLE SANIYORUM Kİ YENİ BİR GOD OF WAR OYUNU GELECEK DAHİ OLSA BÜYÜK OLASILIKLA SONY BU YENİ OYUNU PS4 E YAPACAKTIR KİM BİLİR BELKİ DE PS4 ÜN ÇIKIŞ OYUNLARIN BİRİ OLUR.

AMA GÖNLÜM PS3 TE SON BİR KEZ DAHA YENİ BİR GOD OF WAR OYUNUNU OYNAYABİLMEK.HEM DE %100 TÜRKÇE OLARAK!!!...
  • Trophy desteği var arkadaşlar yanlış yazılmıştır sanırım. Çünkü tanıtım videosunda trophy desteği yazıyordu.

YANLIZ ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ GOD OF WAR 4 Ü %100 TÜRKÇE OLARAK BEKLİYORUZ SONY BUNU BİLESİN!!!...BUGÜN ÇIKSIN GİDİP HEMEN ALIRIM O DERECE!!!...
  • pspdeki gowları ps3te oynayabilecek olmak çok güzel ama keşke grafikler ps3 düzeyinde olsaydı..
  • psp'de oynadım ama ps3'te oynamam grafikler düşük olucak .
    oynamayanlar oynar mı bıleıyorum
  • sony: biraz daha para kırmam lazım.
  • saçmalamayın god of war 4 çıkarsa ki bence çıkmıyıcak asla ben onu turkçe oynamam... kratosun sesini biliyoruz.. o sesin ustune bir ses koyamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

pspdeki gowları ps3te oynayabilecek olmak çok güzel ama keşke grafikler ps3 düzeyinde olsaydı..

aynen
  • Zaten bütün DoW'lar kendi platformunda bitti.Collection versiyonunuda almamıştım bunu da almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.