Bir sorun da ben yazayım.. Opera8.51 kullnıyorum...DH deki mesajlardaki gifleri hareketsiz görüyorum... Nedeni ne olabilir?
"İlim; cennet ehlinin gideceği yolda kandil, yalnızlıkta dost, gurbette arkadaş, tenhalarda yoldaş, sevinçli ve kederli günlerde kılavuz, düşmana karşı silah ve dostlar yanında meziyettir." Muaz Bin Cebel DÜNYADA İLK ve TEK %100 TÜRKÇE BASKI DEVRE PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN
Evet seçili. Aynı sayfayı ie ve maxthonla açtık gifler hareketli..Opera da harketsiz..
"İlim; cennet ehlinin gideceği yolda kandil, yalnızlıkta dost, gurbette arkadaş, tenhalarda yoldaş, sevinçli ve kederli günlerde kılavuz, düşmana karşı silah ve dostlar yanında meziyettir." Muaz Bin Cebel DÜNYADA İLK ve TEK %100 TÜRKÇE BASKI DEVRE PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN
puhahah çok haklısın pain... ama borntobewild daki nasıl açtı onu veya explorer nasıl açtı. bendeki opere geri zekalımı yani :) gifler bendede bazen hızlı oynuyo kopuyorum gülmekten
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKilleR_
@Technics, sayfa bende de açıldı şu an. hatta başındaki https yerine http yazınca da açıldı. bi de http yazıp dene.
ben de bişi sorucam bu arada yaw.
ben ne tür java yüklesemde bu opera da chat aplletlerini açamıyorum. sizde de öyle mi.
bi de bu aralar gifleri fastforward yapar gibi gösteriyo opera. olduğundan daha hızlı. sizde de öyle mi.
beta 2 kurulu şu an....
@Technics, sayfa bende de açıldı şu an. hatta başındaki https yerine http yazınca da açıldı. bi de http yazıp dene.
ben de bişi sorucam bu arada yaw.
ben ne tür java yüklesemde bu opera da chat aplletlerini açamıyorum. sizde de öyle mi.
bi de bu aralar gifleri fastforward yapar gibi gösteriyo opera. olduğundan daha hızlı. sizde de öyle mi.
beta 2 kurulu şu an....
abi bunu öğrendiğim iyi oldu ben de bana bir şeyler oluyor en iyisi yatıyım diyordum böyle olunca, olaya bak ya
technics gözünü seviyim abi duyar muyar, şurda iki dakika adam gibi girdik internete şaka bir yana ben henüz rastlamadım, gif olayının ben bir bug olduğunu yeni öğrendim kendimden şüphe ediyordum, şu saate kadar o hata yok, senin bahsettiğin c/p sorunu da yok bende yalnız benim başka bir sorunum var ben özelleştirilmiş menü kullandığımdan (az sonra bi ss atarım) bu blocked connect özellliğini kullanamıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
iimiş.. peki 9betanın bu versiyonda bug görmedinizmi henüz hiç?
quote:
eheh herkesin içinde uhdekalmış gif olayı
yaw post atmışken söyliim, konuyla alakasız ama çok güzel olmuş şu blocked content özelliği. dh de reklam yok şu an
Orjinalden alıntı: beytepe
technics gözünü seviyim abi duyar muyar, şurda iki dakika adam gibi girdik internete şaka bir yana ben henüz rastlamadım, gif olayının ben bir bug olduğunu yeni öğrendim kendimden şüphe ediyordum, şu saate kadar o hata yok, senin bahsettiğin c/p sorunu da yok bende yalnız benim başka bir sorunum var ben özelleştirilmiş menü kullandığımdan (az sonra bi ss atarım) bu blocked connect özellliğini kullanamıyorum...
quote:
iimiş.. peki 9betanın bu versiyonda bug görmedinizmi henüz hiç?
quote:
eheh herkesin içinde uhdekalmış gif olayı
yaw post atmışken söyliim, konuyla alakasız ama çok güzel olmuş şu blocked content özelliği. dh de reklam yok şu an
version 1.4 kurdum 9betayıda tekrar deniycem ama buson olacak valla :) ya bunu yükleyince dh deki başlık isimleri falan büyük harfle oluyo onları eski haline nasıl getiricez arkadaşlar bisürü yerde font ayarı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PainKilleR_ -- 10 Şubat 2006 2:32:16 >
hehhe buda enteresan .. opera 5bilinmeyenli denklem gibi bazen gerçektende güzel ve hızlı eywallahta insan belirli bisaatten sonra kendini programcı gibi hissediyo
quote:
beyler bakın. aradaki taranmamış alanı görüyosunuz dimi. ondan sonrasını ben taramadım. zaten benim bildiğim tararken boşluk bırakıp devam etmek imkansız
fontlara hiç dikkat etmemiştim ben technics. bilemiyorum onu.
ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
Evet seçili. Aynı sayfayı ie ve maxthonla açtık gifler hareketli..Opera da harketsiz..
Aynı sorun ben de de oluyordu, ayarlarda ve sistemde hiç bir hata olmamasına karşın oluşuyordu bu sorun. Flash Player'ı güncellemeni tavsiye ederim.
Dostum teşekkürler.. Operayı birkaç defa kurmuştum ama flash playeri hep unutmuşum.. Sorun halloldu
9u kaldrdım sonkez bu copy paste olayı deli ediyo beni iicene.. bune yaa... yeni bir sorun daha operayı kapatsam bile asılı kalıyo sistemde .. bütün bunların operayla değilde dışarıdan bir programdan olduğuna inanıyorum ben .. belirtiler onu gösteriyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 10 Şubat 2006 16:05:33 >
9u kaldrdım sonkez bu copy paste olayı deli ediyo beni iicene.. bune yaa... yeni bir sorun daha operayı kapatsam bile asılı kalıyo sistemde .. bütün bunların operayla değilde dışarıdan bir programdan olduğuna inanıyorum ben .. belirtiler onu bunu gösteriyo
bende de çoğunlukla asılı kalıyo fakat copy/paste olayında sorun yok.Bir de bugün farkettim geçmişi sil dememe rağmen adres satırında girdiğim linkler olduğu gibi duruyor.
CCLEANER diye bir program var. küçük ve güzel bişiy. Bilgisayarınızdaki tüm internet tarayıcı geçmişlerini, çerezleri ve en son kullandıklarımı ve benzerlerini tek tıklamayla silebiliyorsunuz. Tavsiye ederim .
"Efendiler, Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
copy paste olayı cartı curtu derken dayanamadım ve busabah noktayı koydum opera macerama .. bu sık kullanılanları nasıl exportlayabilirim bilen varmı? yaptım ama olmadı avant görmüyo
Haydi, vakit geldi. Zaman beklemez. Ve çember asla yuvarlak değildir.
html olarak tek dosya atıyo .adr de tanımıyo alla alla
quote:
Avant kullandım ben ama yer imlerini adr uzantısı ile tanıdığını hatırlamıyorum. Technics sen yer imlerini html olarak aktar Opera'dan istersen Avant html olarak tanır sanırım yer imlerini.
html olarak tek dosya atıyo .adr de tanımıyo alla alla
quote:
Avant kullandım ben ama yer imlerini adr uzantısı ile tanıdığını hatırlamıyorum. Technics sen yer imlerini html olarak aktar Opera'dan istersen Avant html olarak tanır sanırım yer imlerini.
saolun arkadaşlar avantıda maxthonuda kullandım.. avant daha hızlı maxthondan ama opera en hızlısıydı.. fakat copy paste olayı gram sinir bırakmadı.. benim sistemde sorun var ama bioyüzdende format atamam şimdilik avantla idare edicez sonra döneriz artık tekrar ama açıkçası çok yoruldum ben browserlarla boğuşmaktan
quote:
Technics daha önce kullandınmı bilmiyorum ama bi maxthon u da dene sen :)
ben kullanmıştım. gayet güsel. ie nin opera özellikli olanı walla.
Firefox'a pek sıcak bakmıyorsun anladığım kadarıyla ama bence son sürümüyle şöyle temizinden bir kurulum yap. Üstüne MOSTLY CRYSTAL veya NOIA EXTREME temalarını ve en çok tutulan 10 eklentisini kur inan pişman olmayacaksın. Gerçi zaten biliyorsun ama olmazsa olmazlar şu eklentiler: Fasterfox , AdBlock, NoScript, Flashgot, ForecastFox. Eklentilerle uğraştıkça ve Firefox'un bilinmeyen özelliklerini keşfettikçe insan vazgeçemiyor. Ben aynı zamanda Opera kullanıcısıyım,zevkle kullanıyorum ama Firefox'un yeri ayrı.
sevgili dostum firefox ta denedim ama ben beğenmedim o yazılımı malesef bitürlü.. şu sık kullanılanları exportlayabilrsem ilk işim avantla firfoxu denemek olacak ama teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
quote:
copy paste olayı cartı curtu derken dayanamadım ve busabah noktayı koydum opera macerama .. bu sık kullanılanları nasıl exportlayabilirim bilen varmı? yaptım ama olmadı avant görmüyo
Firefox'a pek sıcak bakmıyorsun anladığım kadarıyla ama bence son sürümüyle şöyle temizinden bir kurulum yap. Üstüne MOSTLY CRYSTAL veya NOIA EXTREME temalarını ve en çok tutulan 10 eklentisini kur inan pişman olmayacaksın. Gerçi zaten biliyorsun ama olmazsa olmazlar şu eklentiler: Fasterfox , AdBlock, NoScript, Flashgot, ForecastFox. Eklentilerle uğraştıkça ve Firefox'un bilinmeyen özelliklerini keşfettikçe insan vazgeçemiyor. Ben aynı zamanda Opera kullanıcısıyım,zevkle kullanıyorum ama Firefox'un yeri ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Şubat 2006 17:12:35 >
opera bir browserın kasmaması gerektiği halde ağır kalıyor...sistem kaynaklarından yiyor..bende istemem ie nin piyasada tekel olmasını ama ie nin ataklığı yok bu programda(sayfa açılışını kastetmiyorum -arabirimin hızlılığı bahsettiğim..)arkadaşar bunu nasıl görmezden geliyor anlamıyorum..sonuçta sayfa ne kadar çabuk açılırsa açılsın arabirimin kasmasından kaybediyor program firefox a gelince o da eklentilerle yavaşlıyor... yani yine maalesef ie ye kalıyoruz ne yazıkki..
arabirim bende gayet hızlı ve sistem kaynaklarını internet explorer dan daha az yiyor opera. daha doğrusu tek bir sayfa açıkken ie den fazla memory harcıyor ama opera da 10 tab açıp ie de de 10 sayfa açarsan asıl ie sömürür memory yi. sende bi sorun var gibi geldi bana.
burada yazıyo diğerleride enazından bu sürüm kararlı bir sürüm olarak piyasda şuan fakat 9 un betası 3-4 aydır netteyken haala 8.2 çıkması bi garip geldi bana