Şimdi Ara

Logitech'den dizüstü bilgisayarlara özel soğutucu: N200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     
    Hava sıcaklıklarının had safhaya ulaştığı şu günlerde kullandığımız masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar ek soğutma çözümlerine ihtiyaç duyabiliyor. Özellikle dizüstü bilgisayarların bir kaç işlem sonrası fazlasıyla ısındığına şahit olabiliyoruz. 




    Dizüstü bilgisayarlara özel soğutma çözümleri sunan Logitech firması, N200 ile ürün portföyünü genişletiyor. Hem dizüstü bilgisayarınızı hem de rahatınıza düşkünseniz bacaklarınızı aşırı ısıya karşı koruyan ve USB portundan güç alan Logitech N200'ün sessiz çalıştığı öne sürülen fanı iki farklı hız seçeneği sunuyor.

     

    Logitech N200'ün 38$ fiyata sahip olduğu belirtiliyor.












  • Tak hp ye buz gibi :P ozel uretsede hepsine takarsin dimi :D hiz secenegiyle ses sorununuda cozmus bulunuyoruz ama logitech pek turkiyede is yapmiyordu biliodum (fare klavye demeyin bana :D)
  • Benim Logitech hoparlorum vardı.Bass deniliyor sanırım güm güm eden büyük parçası gece yarısı ateş çıkararak patladı.Ses bombası gibi ses çıkarmıştı. :) Bir daha Logitech marka ürün almayı bırakın dizüstü soğutucusu alıp geleceğimi riske atamam.Not : Erkeğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437



    Benim Logitech hoparlorum vardı.Bass deniliyor sanırım güm güm eden büyük parçası gece yarısı ateş çıkararak patladı.Ses bombası gibi ses çıkarmıştı. :) Bir daha Logitech marka ürün almayı bırakın dizüstü soğutucusu alıp geleceğimi riske atamam.Not : Erkeğim.




    entresan geceyarısı subwoofer patlatacak kadar ses açabiliyosun yani oturduğun yeri merak ettim gercekten ayrıca ben logitech almadan önce çok araştırma yaptım ama ilk defa senin yorumunu gördüm patladı diyen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.