Şimdi Ara

Transformers: Dark of the Moon Artılar Eksiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
14.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
         Beyazperdede boy göstermesi ile çok daha popüler bir hale gelen Transformers serisinin yeni oyunu Autobot ve Decepticonları, bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Son filmi ile aynı adı taşıyan Dark of the Moon ile bilinen savaşa bir kez daha tanık oluyoruz.

• Önceki serisi daha iyi görünüyordu.
  • ilk yorum.Beğenmedim.
  • Sonuçta Activision Oyunu Tabiiki Kötü Olacak. 6 Yıllık Oyun Motoru Sonuçta. :D
  • Teşekkürler Hemen İzliyorum Eminim Güzel Olmuştur.
  • Bu ne yahu çıkarırken hiç mi utanmamışlar? 2005'in oyunu olmalıymış bu. transformers fanlarının satın alacağını düşünerek çıkarılmış sanırım.
  • bu oyun adam gibi bir stüdyo tarafından yapılsa çok tutucak ama üzerine gidilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Not bile vermemişsiniz :D
  • film oyunları vasat olur genelde buda öyle
  • inceleme için tesekkurler....
  • transformers ın hangi oyunu iyi oldu ki bundan bişeyler bekleyelim ?
  • Kulaktan duyma ingilizcenize bayılıyorum desapdikon
  • abiler ben videoları izleyemiyorum :((((((( bir yardımcı olun
  • niye böyle gereksiz bir oyun yaparlar hiç anlamam.. film filmiyle kalsın....

bu oyunu yapacaklarına daha güzel işler yapabilirler
  • Bu oyunun PC sürümü varmı ?
  • berbat oyun
  • filmde de senaryo yoktu zaten.Çöpe :D
  • transformers 1-2-3 izleyenler filmin nasıl anlamlı ve duyugsal seneryosu olduğunu bilirler..Film muhteşem oyun gereksiz.
  • ps2 versiyonundaki oyunlar daha güzeldi valla bunlar biraz cacık çıktı para verilecek oyun değil filmleriyle kalsın bence
  • transformers serisi birden uce gore kotulesiyor bir vasatti iki cok fasat uc felaket gozukuyor yani seri kotuye dogru hizla ilerliyor ilk oyunun grafikleri bile ikinciye gore daha iyiydi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.