Şimdi Ara

Crash Modu Neden Burnout Paradise'da Yoktu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Criterion'ın kreatif direktörü Alex Ward'un yaptığı açıklamalara bakılırsa Burnout'ın popüler modu için oyun yapma kararı önceki oyundan beri düşünülüyormuş. Crash modu bu nedenle Burnout Paradise'da bulunmuyordu.
     
         Burnout Crash, Criterion Games'te yaklaşık bir yıldır devam eden ufak bir projeymiş. Orijinal Crash modda en büyük hasarı oluşturarak en yüksek maddi zararı elde etmeye çalışıyorduk. Fakat Burnout Paradise'da bunun yerine açık dünyaya sahip bir oynanış gelmişti. Hatta onun yerine Showtime isminde araçları puan kazanmak için zıplattığımız bir oyun modu bulunuyordu.
     
         Geçtiğimiz gün duyurulan Burnout Crash, serinin popüler oynanışını tüm oyuna yaymayı planlıyor. Sadece indirilebilir ve üstten görünüme sahip olan oyunda Autolog desteği de bulunuyor. Böylece yüksek skorların tutulduğu tablolar ve arkadaşlarınızla oynayacağınız Challenge'lar bulunacak.
     









  • burnout paradise' da da vardı crash modu. tabi ayrı mod olarak değil de biraz değiştirilmiş bir şekilde oyunun içindeydi. yine arabayı hoplata zıplata yoldaki araçlara çarptırarak maksimum hasarı vermeye çalışıyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.