Şimdi Ara

Superonline Fiber'den,ADSL'ye nakil yaptırdım,iptal ettirmedim fakat sözleşme parası istiyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski oturduğumuz evden,yeni bir eve taşındık.Yeni taşındığımız sitede ne turksat kablo tv hattı ne de superonline fiber internet altyapısı var.Site yönetimiyle görüştüğümde ise Superonline ile görüşmelerinin devam ettiğini 2-3 ay kadar sonra fiber altyapının hazır olucağını söyledi.Allahtan binada ev telefonu hattı var

    Mecburen istemeye istemeye internet kullanabilmek için yeni taşındığımız eve telefon hattı bağlattırıp,ADSL bağlattırmaya karar verdim.Telefon hattı bağlattırdık,diğer internet firmalarını hiç araştırmadan,2 seneyi aşkın zamandır internet ve voip telefon hizmetini kullandığım Superonline ı arayıp nakil yaptırmak istediğimi ve 2-3 ay sonra fiber internet hizmetine tekrardan geçiş yapıcağımı söyleyip,adresi ve gerekli bilgileri verdim.Operatör arkadaş 2-3 gün içinde internetiniz hizmete açılır dedi,görüşmemiz bitti.3 gün sonra internetimiz açıldı,aradan tekrardan 2 gün geçtikten sonra Turkcell Superonline Online işlem merkezine girip bilgilerimi güncelleyeyim dedim,girdiğimde ise 70,4 TL lik,yeni bir fatura gördüm.

    Ben hizmet aldığım firmamı değiştirmedim,geçici süreliğine nakil yaptırmak istediğimi söyleyip,ADSL bağlattırma talebinde bulundum.Ve üstelik bu para hakkında da bana hiçbir bilgide verilmedi.

    İstemeye istemeye de olsa faturayı ödemek zorundamıyım ? Bu internet firmaları milleti sömürmek için ellerinden geleni ardına koymaktan çekinmiyorlar,hele ki ADSL gibi kalitesiz bir hizmet verip,sonrada diz boyu fatura çıkarmaktan hiç mi hiç çekinmiyorlar.8 mps ye kadar NETLİMİTSİZ tarifesindeyim,alabildiğim maksimum hız 1 mps !



  • Fatura detaylarında ne yazıyor ? Buraya ekleyebilir misin ?
  • Çok teşekkür ederim,hocam.Online işlem merkezini yenilemişler,normal mektup tebligatı gibi detaylı fatura sureti görebiliyoruz.Yalnız biz elektriği,suyu falan taşınmadan 13-15 gün önce kadar kestirmiştik,fakat internet hizmetini iptal ettirmeyi unuttuk.Taşınmamıza 1-2 gün kala superonline ı abonelik iptali için aradığımda cayma parası istemişlerdi,bende sonra hallederim deyip,ertelemiştim.Dolayısıyla internet hizmetini kullanmadık.Ama fatura işlemiş + olarak hizmeti açma-kapama parası almışlar. 49 TL normal fatura + 19 tl açma-kapama+2.44 tl gecikme faizi parası.Yani 70,40 TL ye tekamül ediyor.

    Açma-kapama parası almasalar olmazdı sanki

     Superonline Fiber'den,ADSL'ye nakil yaptırdım,iptal ettirmedim fakat sözleşme parası istiyorlar ?
  • bilgisi olan varsa bende sormak istiyorum. şu an fiber kullanıyorum. diyelim fiber olmayan bir eve taşınmak istedim. iptal ettirsem 300 tl civarı para ödeyecegim. ettirmeden fiberde superonline adslye geçsem benden extra para alıyorlar mı bilgisi olan var mı ? fiber nakil ücreti 100 tl sanırım ama adsl içinde varmı böle bi durum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: condemned890

    bilgisi olan varsa bende sormak istiyorum. şu an fiber kullanıyorum. diyelim fiber olmayan bir eve taşınmak istedim. iptal ettirsem 300 tl civarı para ödeyecegim. ettirmeden fiberde superonline adslye geçsem benden extra para alıyorlar mı bilgisi olan var mı ? fiber nakil ücreti 100 tl sanırım ama adsl içinde varmı böle bi durum ?


    Aynı durumdan muzdarip olma adayıyım.
    Oturduğum sitede fiber hat var 24 ay taahhütlü 5 aylık üyeyim ve işim gereği taşınmak zorunda kalacağım.Gittiğim yerde fiber hat yoksa adsl e geçmek zorunda kalacağım ama bu seferde ttnet ten telefon hattı almam gerekecek.Ben zaten hat parası vermemek için fiber geçmiştim.
    Bu konu ile ilgili bilgis olan varmı
  • Aynı konudan muzdaribiz elinizde olmayan sebeplerden ötürü hizmet alamıyorsunuz gittiğiniz yerde fiber internet yoksa sizi adsl abone olmaya yönlendiriyorlar tavsiyem kabul etmemeniz gittiğim yerde onların hizmetinin olmaması benim sorumluluğumda olan birdurum değil... haftaya yada cumartesi gidip bi şekilde çözmeye çalışacağım olmadı oturduğum siteye fiber internet getirsinler kıcı kırık ADSL bağlantısından kat kat iyidir... aksi taktirde cep telefonumdaki 3g bile işimi görüyor...
  • Merhaba, konu üzerinden yaklaşık bir sene geçmiş ama aynı durum benim de başıma geldi.
    Fiber altyapısı olmayan yere taşınmış olmama rağmen süperonline kullanmaya devam etmek zorunda kalıyor muyum bu konuda bilgisi olan var mı?
  • SuperOnline Fiber kullanıcısı iseniz, yeni taşındığınız yerde Fiber yoksa SuperOnline ADSL kullanabiliyorsunuz. Tarife, paket değişiklikleri oluyor. Nakil ücretleri yansıtılıyor. Fiber nakile oranla fiberden dsl'e nakil de çok daha makul fiyatlar net bilgim yok. DSL için telefona ihtiyacınız yok. Bir telefon hattına minimum 14.99 her ay vergi ödemektense Yalın DSL alarak internet firmasına 9 TL YalınDSL bedeli ödemek TurkTelekom'a kazıklanmaktan bin kat iyidir. :) Turkcell SuperOnline DSL den Fiber'e, Fİber'den DSL'e nakil geçiş veya başkasının adına transfer hizmeti vermektedir. Örnekle, ablamın kullandığı Fiber Neti taahhüt süresi bitmeden DSL olarak kendi adıma farklı bir adrese nakil ettirebiliyorum. Turkcell konu hakkında mümkün olan tüm olanakları sunuyor. Reklama giriyor ama Turkcell'e güvenin. Pahallı ama KALİTELİ. Keza internet hizmeti ucuz :D
  • arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama söyle bir olay var : Ben fiberoptik kullanıyorum bana fazla geliyor artık onun için daha ucuz olan bir adsl tarifesine geçmek istiyorum ( yine superonline tabikide ) 2 sene kontratım var geçebilir miyim ? para alırlar mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama söyle bir olay var : Ben fiberoptik kullanıyorum bana fazla geliyor artık onun için daha ucuz olan bir adsl tarifesine geçmek istiyorum ( yine superonline tabikide ) 2 sene kontratım var geçebilir miyim ? para alırlar mı ?

    Fiberden ADSL'e geçiş ancak taşınırsanız ve gittiğiniz yerde fiber altyapısı yoksa oluyor yoksa kontratı iptal edip ceza ödemek durumunda kalıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama söyle bir olay var : Ben fiberoptik kullanıyorum bana fazla geliyor artık onun için daha ucuz olan bir adsl tarifesine geçmek istiyorum ( yine superonline tabikide ) 2 sene kontratım var geçebilir miyim ? para alırlar mı ?

    Fiberden ADSL'e geçiş ancak taşınırsanız ve gittiğiniz yerde fiber altyapısı yoksa oluyor yoksa kontratı iptal edip ceza ödemek durumunda kalıyorsunuz.

    teşükkürler
  • selamlar nakil esnasında elimizde mevcut olan fiber modem ne oluyor gittiğimiz yerde fiber yok diyelim. gitmeden önce bulunduğumuz yeredeki abone olduğumuz bayiyemi teslim edeceğiz modem ve fiber kablonun geldği cihazı. teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakvi

    selamlar nakil esnasında elimizde mevcut olan fiber modem ne oluyor gittiğimiz yerde fiber yok diyelim. gitmeden önce bulunduğumuz yeredeki abone olduğumuz bayiyemi teslim edeceğiz modem ve fiber kablonun geldği cihazı. teşekkürler

    Herhangi bir resmi superonline bayisine vermen gerekiyor yoksa modem parasını sana yansıtırlar
  • teşekkürler en iyisi gittiğim yere vermek eğer fiber yoksa adsl geçerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakvi

    teşekkürler en iyisi gittiğim yere vermek eğer fiber yoksa adsl geçerim.

    Zaten öyle olmak zorunda, gittiğinde yerde fiber varsa senin adsl'e geçmene bile izin vermezler. ADSL nakli sadece gittiğin bölgede fiber yoksa yapılıyor. Ek olarak ısrar edersen aboneliğini bitirmen gerekir diyip işin içinden çıkarlar.
  • benim de istediğim fiber zaten fiber daha satabil inş eskişehirde vardır.
  • 24 ay tablet kampanyasına girmiştim eskişehirde fiber yokmuş mecbur ads leye geçeçez oradada adsl modem sorunu varmış 3 bayi var ellerinde modem yokmuş. fesih işlemi yapsam 1000 tl vermek gerecek, adsl ye geçsemde 8 mb i 93 tl olacakmış en düşük paket oymuş. baya sıkıntılı iş.
  • NETGALAKSİ fiber tarifeleri de harikaaaa
  • Peki superonline fiber abonesiyim tahahütüm var ve 09/2014 te bitiyor. Tayin nedeniyle taşınacağım ve gittiğim yerde superonlinenın fiberi yok fakat ttnetin var ve ben fiber kullanmak istiyorum. Bu durumda cayma hakkım varmı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fesih edersen 2014 ün hangi ayına kadar ne kadar ücret tutuyorsa onu ödeyeceksin ben yazım benden 1000 tl istediler mecbur devam etmek zorundayım. verdikleri adsl de 8mb lik ve 93 tl imiş. naneyi yedik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.