Şimdi Ara

2012 sonunda 415 milyon iOS cihazı kullanılıyor olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 sonunda 415 milyon iOS cihazı kullanılıyor olacak






    Dünyanın en değerli markası olan Apple 2011 yılını büyük satış beklentileriyle kapatmayı istiyor. iPhone 4, iPad 2 ve iPod Touch 4G modelleriyle tüm piyasaları domine eden Apple toplamda 2011 yılı için 160 milyon iOS cihazı satma hedefine doğru adım adım ilerliyor.




    2011 yılını çoktan garantiye alan Apple 2012 hedefini iki katına çıkardı. Canaccord Genuity firmasından analiz uzmanı Michael Walkley, 2012 yılı için Apple cihazları hakkında öngörülerini topladığı bir rapor yayınladı.




    Rapora göre Apple önümüzdeki 12 aylık dönem için 100 milyon iPhone satmayı planlıyor. 2012 sonunda iOS yüklü cihaz sayısı ise 415 milyona yükselecek. Hali hazırda 200 milyon iOS cihazının kullanımda olduğu düşünüldüğünde Apple’ın ekosisteme 215 milyon cihaz daha ekleyeceği tahmin ediliyor. Bu sayının 100 milyonu iPhone, 115 milyonu iPad ve iPod cihazlarından oluşacak.




    Walkley piyasaya her gün 4G özellikli veya Android yüklü üst seviye yeni akıllı telefonların sürülmesine rağmen Apple’ın mobil cihaz pazarının karının %50’sini topladığını belirtiyor. ABD’de Verizon ve AT&T operatörlerinin satış listelerinin bir numarasında iPhone 4 modeli bulunuyor. Piyasalarda önemli bir gelişme olmazsa iOS modelleri önümüzdeki yıl da satış rekorları kırmaya devam edecek.








  • Vay anasını sayın seyirciler
  • of baya fazla.
  • Gs2 apple iosu bitirir miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh be.
  • son dış kulvardan ios geliryor ve koşunun liderligini alıyor
  • Bu kadar az modelle böylesine bir başarı gerçekten mükemmel.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 9 Temmuz 2011; 14:07:23 >
  • Tanesi Türkiye'de 2000 tl'ye satılan iPhone 4 ve Netbook fiyatının iki katına satılan iPad ile bu kadar çok cihaz satması inanılmaz.

    Android'de çok satılıyor fakat satılan cihazların ortalama kalitesi çok düşük olduğundan iOS cihazları gibi çok yetenekli olamadıklarından yazılımcıların ilgisini iOS'ten sonra çekiyor.

    Android veya diğer işletim sistemlerinin bu sorunu bu saatten sonra çözmeleri ise çok zor.
  • Adamların tek yaptıkları şey yazılım,ne donanımı kendisi üretiyor,nede yan parçalarını yazılım/destek satıyor kısaca,android kısmına baktığımızda binlerce çeşit cihaz tablet cep telefonu ıvır zıvır çeşit okadar çokki hangi android sürümü neye göre çalışacağı nasıl performans vereceği belli degil,bu yüzdende uygulama geliştiriciler için sorun yaratıyor,destek kısıtlı,ufak tefek degişiklikler android anca bunları yapabiliyor,koskoca linux kerneli üzerinden halbuki dahada geliştirmesi lazım,uygulamalara ağırlık vermesi gerekli kullanıcı odaklı olmasını sağlamalı.
  • Apple resmen bir başına sektör oluşturuyor.

    iOS geliştiricisi olduğunuzu düşünsenize 415 milyon müşteriniz var :)
  • Birkaç sene önce yakın gelecekte birgün herkes iOS cihazları kullanacak diye yazdım... Gidişat o yönde... Tv üretimi de ben olsam yapardım dedim, şimdi iOS işletim sistemli, modemi, depolama sistemi olan, tv üretimi yapacaklar... Bu sadece donanimhabere yazıldı.
  • Bu En Çok Uygulama Geliştiricilerinin İşine Yarayacak
  • 2012 sonunda flash da artık son demlerini yaşamaya başlayacaktır... Steve flash ın öldüğü günleri görünce sağlığı bile düzelir kanseri yener;)
  • oha.gif
  • "..Android yüklü üst seviye yeni akıllı telefonların sürülmesine rağmen Apple’ın mobil cihaz pazarının karının %50’sini topladığını belirtiyor..."

    Appleın bu kadar satmasını sağlayan en büyük faktör içindeki yazılımdır. bazıları hala çekirdek peşinde..
  • Adamlar bizi resmen nokianın esaretinden kurtardığını düşünüyorum, şöyle ki ; tuşlu telefonlardan ekranlı kaliteli hızlı telefonlara geçtik. Hoş HTC çabaları vardı önceki modellerini az buçuk hatırlıyorum. İPhone çıktığından beri, piyasaya renk geldi bence. Samsung, LG, HTC ve diğerleri renk kattı bence rekabet anlamlı hale geldi. İnsanlar aldıkları ürünleri o kadar benimsedi ki, forumda kişiler birbirlerine bazen aşırı kırıcı laflar sarfettiler.Aslında şöyle düşününce, niyetleri fikir benimsetmek başka bir niyet olamaz bence kalkıp birbirlerine zarar verecek kadar bir tartışma ne gördüm ne de görmek isterim. Umarım, İOS Meego Android Web OS ve windows phone bu konularda tüketiciyi tatmin etme konusunda daha çok çalışırlar. Ne kadar fikir babaları veya şirketler rakip gibi görünse de hepsinin yolunun kesiştiği yer belli MÜŞTERİ MEMNUNİYETİdir. Bunu sağladıktan sonra, bence biz şuan kavga etmek yerine modern çağın akıllı oyuncaklarıyla mutlu mesut geçinelim derim.

    Çok doluydum Fan - anti fan tartışmalarından dolayı.

    Vesselam :)




  • helal olsun adamlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Catalyst

    Bu kadar az modelle böylesine bir başarı gerçekten mükemmel.


    zaten olay orda apple nokia gibi model enflasyonu yaşatmıyor bir iki model çıkıyor her sene ve gündem oluyor samsung bile s2 bilmem kaç türünü çıkardı.apple işini bitiriyor öyle çıkartıyor.aynı ürün yılda bir çıkıyor değerli oluyor.
    htc samsung diğerleri habre model çıkartıp nokia gibi kendilerine piayasa yapıyorlar apple ise ayrı bir satış stratejisi ile kendize elit konumlandırıyor.herkese herkeseye satmıyor, alırken sınırlıyor 2 adetten fazla yok diyor, piyasaya düşürmüyor ürününü insanların daha ilgisini çekmeyi başarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.