Şimdi Ara

Dark Souls'ta 'Gravelord'a Dikkat Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Demon's Souls'un ruhsal devamı olan Dark Souls'tan yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa oyundaki yeni sınıflardan birisi olan Pyromancer ile ilgili önemli bir ayrıntı açıklandı. 
     
         Oyunda Pyromancer'ı seçtiğimizde Playstation Network ve Xbox Live üzerinden diğer oyuncuların dünyasına (kendimiz de diğer oyuncuların dünyasını ziyaret edebiliyoruz) Gravelord adlı bir phantom gönderebileceğiz. Peki Gravelord'un amacı nedir? Bu karakter level seviyenize de bağlı olarak rastgele diğer oyunculardan herhangi birinin dünyasını (onların senaryo modunu) ziyaret ediyor. Dünyasına girdiği savaşçıyı öldürene kadar veya kendisi ölene kadar takip eden Gravelord eğer düşmanını öldürürse onun ruhunu çalıp size aktarıyor.
     
         Gravelord gönderme özelliği sadece Pyromancer adlı savaşçı sınıfta bulunacak gibi görünüyor. Diğer sınıflar belki oyunun ilerleyen bölümlerinde bu özelliği kullanabilirler. Anlaşılan Dark Souls'ta işimiz hiç de kolay olmayacak.

         7 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Dark Souls atası Demon's Souls kadar etkileyici bir aksiyon-rpg olacak gibi görünüyor.
     








  • prepare to die :D
  • From Software zorluk seviyesinin dengesini bozmadığı sürece sorun yok.
  • bu ne saçma sapan bir düzen.. single oynarken bile rahat yokmu... single oynarken illa psn i kapattırıcaklar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.