Şimdi Ara

Mach Xtreme, SATA-III destekli SSD sürücülerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Yüksek performanslı bellek ve depolama çözümleri üzerine yoğunlaşan Mach Xtreme, SATA-III (SATA 6Gbps) desteği sunan ilk SSD ailesini duyurdu. MX-DS Turbo serisi yeni SSD'ler, SandForce firmasının SF-2000 serisi NAND Flash bellek kontrolcülerini kullanıyor. 

     

    2.5-inç boyutundaki yeni sürücüler modeline göre 120GB, 180GB, 240GB ve 480GB depolama kapasitesi sunuyorlar. 555MB/saniye seviyesinde okuma ve 510MB/saniye seviyesinde yazma hızı sunabilen yeni sürücüler arasında en yavaş modelin en yüksek kapasiteli çözüm olduğunu görüyoruz zira 480GB'lık modelin okuma ve yazma hızları sırasıyla 500MB/sn ve 420MB/sn olarak açıklandı.

     

    MLC (Multi Leve Cell) tipi NAND Flash bellek yongalarının kullanıldığı yeni sürücülerin 4K rastgele okuma/yazma performansları ise 85,000 IOPS olarak açıklandı. Aynı zamanda TRIM desteği de sunan yeni sürücülerin hata öncesi kullanım süreleri ise 2 milyon saat.

     

    Kısa süre içerisinde pazara sunulması beklenen MX-DS serisi sürücülerin fiyatları ise açıklanmadı.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Mach Xtreme MX-DS Turbo
    Mach Xtreme MX-DS Turbo
     







  • performansı çok iyi. pazarda ne kadar fazla firma olursa kullanıcılar için o kadar iyi. rekabet ortamı oluşup fiyatları da düşer inşallah.
  • PCI slotlarına takılan SSD'ler kadar performans vermeyecek olsalar da, aktarım hızlarına baktığımızda göze hoş gelen rakamlar görüyoruz. Fiyatları çok yüksek olmasa alırsın 2 tane bağlarsın Raid 0 mis mis :)
  • millet sata 3 e geçiyor biz daha ide deyiz yav
  • Traş bıçaklarına verilen isimler gibi ; En iyisini istiyorsan Mach Xtreme, hadi hayırlı traşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.