Şimdi Ara

PS3 - PES 11 İçin Oyuncu İsimleri Düzeltme Yaması Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi anlatacağım olay mümkün mü inşallah vardır böyle bişey. şimdi oyuncu isimlerini bir yamayla düzeltmek istiyorum. özellikle klasik oyuncuları. mesela malgani yerine maradona yazsın. yamayı kurdugum zaman bu oyuncuların online modda bile gerçek isimlerinin kalmasını istiyorum. böyle bir şey var mı? yani isimler düzelicek ve online modda da etkili olcak. sadece isimler gerçek olsun yeter, yetenek ayarlarına falan hiç dokunmuycam. of ya inşallah vardır bu süper olur :/

• Bana konu linkini pm atmışın, cevap vereyim, isimler için wenb ekibinin yaması yok, ama edit sayesinde online / offline olarak her yama mümkün, mesela wenb ekibinin yamasını kur oyun online da bile full lisans oluyor, hem de tam full lisans, Fifa daki gibi 5tl lik pazar formaları degil, bire bir neyse o oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bana konu linkini pm atmışın, cevap vereyim, isimler için wenb ekibinin yaması yok, ama edit sayesinde online / offline olarak her yama mümkün, mesela wenb ekibinin yamasını kur oyun online da bile full lisans oluyor, hem de tam full lisans, Fifa daki gibi 5tl lik pazar formaları degil, bire bir neyse o oluyor...

sağol hocam da dediğim gibi forma falan umrumda değil benim. isimler kesin olarak düzeliyor mu online'da emin misin? özellikle klasik futbolcular. ben kendi takımımı kurup ML takımımla oynuyorum. bu ml takımına da maradonayı falan alıcam. efsane kadro olcak yani. şimdi bu yamayı kurunca online modda bile gerçek adı, yani maradona yazıcak mı, bundan %100 emin misin yani, ayrıca yamayı kurunca herhangi bir sorun çıkar mı (online da veya singleda) ve son olarak yamanın linkini atar mısın şimdiden sağol reyiz

• şimdi baktım da bir şeye yaradığı yok benim açımdan. çözülmüycek bu sorun. formalar gözüküyor iyi hoşta oyuncu ismine geçince mal gibi kaliyo malgani yazıyo hala. seneye fifa geçebilirim çok saçmaladı bu oyun. düzeltmek için bi yerimi yırttım bugün akşama kadar onla uğraştım ama yok. başka yol kalmadı. böyle işe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.