Şimdi Ara

Steam'de 8. Gün İndirimleri Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Steam'in Yaz Kampı kapsamındaki indirimlerine bugün de devam ediliyor. İndirimlerin 8. gününde yine birbirinden önemli oyunlar uygun fiyatlara satılıyor. Mesela son dönemlerin popüler MMORPG'si RIFT için %75'lik bir indirim yapılmış. Oyun şu anda 9.99 dolara satılıyor.

Aşağıda indirim yapılan oyunları ve indirimli fiyatları bulabilirsiniz. İndirimin sayfasına ise buradan ulaşmanız mümkün.

* Counter Strike Source =  4.99 dolar
    * RIFT = 9.99 dolar
    * Quake = 2.49 dolar  (tüm seri %75 indirimli)
    * Cities XL 2011 = 7.99 dolar
    * Risen = 10.19 dolar
    * Company of Heroes = 2.49 dolar (Seriye indirim var)
    * Street Fighter IV = 14.99 dolar
    * Audiosurf = 1.49 dolar
    * Sanctum = 3.75 dolar
    * Lara Croft and the Guardian of Light = 3.74 dolar (Tomb Raider serisine %75 indirim)
    * Command & Conquer 4 = 6.00 dolar (Seriye %75 indirim var)

• o kenin çenesi ne ya öle :D
  • Bu steam sf IV te indirim yaptı ama arcade edition nu Türkiye ip si ile girince satmıyor, bunu aşmanın yolunu bilen varsa söylesin bi zahmet.
  • sf4 ü 10 dolara almıştım 2 sene önce
    stalker ı 1.5 dolardan falan
    bu sene de iyi ama bazı oyunlar da daha çok yapılması gerekirken biraz az yapmışlar indirimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Bu steam sf IV te indirim yaptı ama arcade edition nu Türkiye ip si ile girince satmıyor, bunu aşmanın yolunu bilen varsa söylesin bi zahmet.

capcom shop ta hem daha ucuz hem beklemek yok alınca ekle benı pepe7115 dovusuruz beraber :)
  • Cevap için teşekkürler, steam ile oyunlar derli toplu oluyor ondan oradan alayım demiştim aslında fiyat aynı ama capcom shoptan aldım sayende ama keyi nerden öğreniyoruz.
  • Güzel indirimler var.
  • Yılbaşından beri adam gibi indirim göremiyoruz.
  • Bizim burda D&R da Dartyde falan 20TL SF4 :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.