Şimdi Ara

LG 2011 yılı akıllı telefon satışı hedefinde geri adım attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG 2011 yılı akıllı telefon satışı hedefinde geri adım attı






    Akıllı telefon piyasasında son dönemde yıldızı parlayan üç şirket Samsung, HTC ve Apple olarak gösterilebilir. Her geçen ay satışlarını katlayan bu üçlü 2011 yılı için toplamda 170 milyon akıllı telefon satışı bekliyor. Samsung, HTC ve Apple’ın bu başarısı bazı firmaların da hedef küçültmesine neden oldu.




    Reuters’in raporuna göre, Güney Koreli elektronik devi LG’nin hem Android hem de Windows Phone platformunda başarılı bir çizgi izleyen Optimus serisinin buna rağmen iPhone ve Galaxy S modelleriyle başabaş bir mücadele ortaya koyamadığı görülüyor.




    Dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi olan LG bu yüzden 2011 yılı akıllı telefon satış hedefini 30 milyondan 24 milyona, cep telefonu satış hedefini 150 milyondan 114 milyona düşürdü. Beklentilerini düşüren LG, 4 çeyrektir devam eden kayıplarını da telafi etmeyi umuyor.




    LG telefon bölümü başkanı Park Jong-Seok şirketin genel performansının kademeli olarak arttığını ancak dış piyasadaki hızlı değişim nedeniyle ne zaman çıkışa geçeceklerini tam olarak kestiremediklerini açıkladı.




    LG ikinci çeyrek kayıplarını 84 milyon dolar civarında bekliyor. Özellikle Apple ve Samsung karşısına iddialı modellerle çıkamayan LG, Optimus 2X ve Optimus Black modellerinin de etkisiyle biraz da olsa toparlandı. Aynı dönemde 19 milyon akıllı telefon satan Samsung ise 3.7 milyar dolar işletim karı elde etmişti.




    LG’nin sonraki dönemde en çok güvendiği modelleri 3D özelliği sunanlar olacak. Optimus 3D ile iyi bir çıkış yakalayan LG böylece rüzgarı arkasına alacağını düşünüyor.








  • LG nin Optimusa 2x beklenen duzeyde degıldı bakalım 3D ile napacak HTC karsısında?
  • LG bence bu saçma android akımından vazgeçip farklı bir platformla karşımıza çıkmalı Tabi bu işler bu kadar kolay değil biliyorum ama başarı elde etmek için birşeyleri göze almak lazım.LG meego ile anlaşan tek firma(nokıa dışında) ve intel ile birlikte çok başarılı cihazlar ortaya çıkarabilir.Atom işlemcili bir cihaz tanıtmıştı LG açık uygulamalar arasında gezerken video oynamaya devam ediyor ve tarayıcıda aktif halde kalıyodu buda cep telefonlarının atom işlemcilerle neler yapabileceğini gösteriyor.LG tasarım konusunda benim için en iyi firmadır ve samsung un kopyacı huyu LG de kesinlikle yok yani daha iyi yerleri hak eden bir firma ama biraz daha çabalaması lazım...
  • bence lg'nin yapacağı en mantıklı hamle orta sınıfa uygun fiyatlı akıllı telefon üretmek

    orta sınıfta samsungla sony var sadece ve sony de pek etkin değil

    optimus black ülkemizde çok iyi bir fiyattan satılıyor

    eğer bunu daha düşük donanım özelliklerinde de başarabilirlerse lg çok istikrarlı bir şekilde büyür
  • hizli davranip dunyanin ilk cift cekirdekli telefonunu cikarttilar. telefonda ilk defa lg ismi one cikti. ama sonra urunu hic bir piyasaya suremediler. uzerinden aylar gecmesine ragmen hala bir 2.3 guncellemesi cikartmadilar. simdi tum rakipleri yeni modellerini surdu hepsi 2.3. bu kadar sacmalamadan sonra satamamalari normaldir.
  • Adam gibi Android güncellemesini zamanında yayınlasın, geri adım atmasın.
    Yayınlamazsa daha çok atar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.