Şimdi Ara

Nielsen: iOS kullanıcıları bir aylık sürenin ortalama 14.7 saatini oyunla geçiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Dünyanın sayılı araştırma, analiz kuruluşlarından Nielsen, yeni bir çalışmaya daha imza attı. Bir aylık süreyle kısıtlanan çalışmaya göre, akıllı telefon kullanıcıları telefonlarına uygulama mağazalarından (örn: Apple Appstore, Android Market, Windows Phone 7 Marketplace) en çok oyun indiriyor. Grafiğin en üst sırasında %64 ile oyunlar bulunmakta. Oyunları %60 ile hava durumu uygulamaları, %54 ile sosyal ağ uygulamaları, %51 ile harita - navigasyon uygulamaları ve %44 ile müzik uygulamaları izliyor. Bunların yanısıra kullanıcıların %93'ü parayla oyun satın alma eğiliminde.

     




    İkinci bilgi olarak akıllı telefonlarında en uzun süre oyun oynayan kesim iOS kullanıcıları. iOS kullanıcıları bir aylık sürenin ortalama 14.7 saatini telefonlarında oyun oynayarak geçiriyorlar. iOS kullanıcılarını 9.3 saat ile Android OS, 4.7 saatle Windows Phone 7, 4.5 saatle feature phone (örn: java platformunu kullanan modeller, Nokia S40) ve RIM (BlackBerry OS) kullanıcıları izliyor.














  • Şahsen 14 saatten fazla oynuyorum. e tabi oyunlar güzel olunca oynatıyor kendini. Bir fruit ninjayı biri iSlash'ı bir Doodle jump'ı başka bir platformda bu kadar güzel ve bu kadar stabil oynayabileceğimi düşünmüyorum. Sırf oyunları için ios cihazlar alınabilir.
  • ben wildfirela daha fazla oynarım.

    sinbiyanı göremedim listede, o da mi feature phone oluyo yoksa :D
  • Uzun süreli oynadığım tek oyun farm story, onun dışında hiç işim olmadı.
    Genelde, görüşme, mesajlaşma, ağırlıklı olarakda internet.
    Zaten ben bu cihazı en çok interneti için kullanıyorum
  • Asosyal veletler aplle tercih eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.