Daha önce windows xp fundamentals of legacy pcs in netbooku hiç kasmadığına şahit olmuştuk. Microsoft gün içinde yeni pcleri kasmayan sürümü windows thin pc yi bugün rtm olarak yayınladı. Eski sürüm xp çekirdeğine sahipken bu sürüm windows 7 çekirdeğine sahip. Öteki sürüm gibi şu an için ingilizce ve aralarında türkçenin olmadığı birkaç farklı dilde yayınlanmış.
ben asus eee için nlite ile oluşturduğum xp yi kullanıyordum. bunlar dahamı iyi? nereden indireceğiz?
bu sistem için 16 gb hdd - 1gb ram ve 1 ghz işlemci gerekiyor. ünlü torent sitelerinden bulabilirisin.şimdi virtual pc ye kuruyorum. deneyimleri buraya yazarım
windows 7 nin bu tarz bir sürümü var zaten, windows embedded 7 ve 2011 olarak geçiyor, umarım gerçekten netbooklarda da hızı fark ettiren bir sürümdür, normal sürümlerden eksikleri fazlalıkları ne kıyaslayabilirsen kurduktan sonra çok faydalı olur
dün inceledim. 320 mb civarı ram yiyor. temaları değiştirilebiliyor yani starter gibi değil. messenger ve securty essential kurulmuyor bu sürüme. sebebini bilmiyorum. açılışı falan hiç kasmıyor. bence denemeye değer ama msn yüklenmiyor o kötü olmuş
hız olarak çok hissedilir fark olmuyor bence, zaten sistemi kasan windows un ilk kurulu hali değil, e bu tarz hafifletilmiş sürümlerde de normal kullanıcının ihtiyacı olan programlar engelleniyor, bu yüzden bence hala netbook için en ideali windows 7 home basic tir
netboka perfect xp v2 kurdum. makine kendine geldi. makinem n450 işlemcili 2 gb ramli exper. her türlü programıda yükleyebiliyor. tavsiye ederim.
netboka perfect xp v2 kurdum. makine kendine geldi. makinem n450 işlemcili 2 gb ramli exper. her türlü programıda yükleyebiliyor. tavsiye ederim.
windows 7 starter dan sonra kendine gelmiş olabilir ama kesinlikle perfect xp güvensiz sorunlu ve hantal bir sistem, xp kurulacaksa sp3 paketli üstünde oynanmamış bir xp kurmakta fayda var
hayır win7 professionalden sonra hızlı geldi. ne donanımda nede programlarda herhangi bir sıkıntı oluşturmadı. win7 yi hızlı çalıştırmak için servis kapatacağıma zaten gereksiz servisleri kapatılmış xp kullanmak bence daha iyi. renkler ve zevkler tartışılmaz tabii.
Ben windows 7 ultimate'in iyi performans verdiğini duydum çoğu yerde, deneyen var mı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme