Şimdi Ara

Steam'de Bugün de Muhteşem İndirimler Yapıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Steam'de Yaz Kampı indirimleri devam ediyor. Bugün de birbirinden önemli oyunlara muhteşem indirimler yapıldı. Bu oyunlara yapılan %50 ila %80 arasındaki indirimlerin yarın saat 20:00'de sona ereceğini hatırlatalım.

Aşağıda indirim yapılan oyunların adını, indirim oranını ve indirimli fiyatları bulabilirsiniz. Steam'deki indirim sayfasına ise http://buradan ulaşmanız mümkün. Bu arada Steam sayfasında "Franchise Sale" yazılan oyunların serilerinin de indirimli olduğunu her gün olduğu gibi belirtelim.

* Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition = 7.49 dolar (%75)
    * King's Bounty: Armored Bounty = 4.99 dolar (%80)
    * GTA IV: Episode from Liberty City = 9.99 dolar (%75)
    * Arcania Gothic 4 = 12.49 dolar (%75)
    * Atom Zombie Smasher = 2.99 dolar (%70)
    * The Sims 3 = 13.60 (%66)
    * Left 4 Dead 2 = 4.99 dolar (%75)
    * Far Cry 2 = 4.99 dolar (%75)
    * JamesTown = 4.99 dolar (%50)
    * Killing Floor = 3.74 dolar (%75)
    * Prototype = 14.99 dolar (%50)

• quote:

GTA IV: Episode from Liberty City = 9.99 dolar (%75)*
    Left 4 Dead 2 = 4.99 dolar (%75)*
    Killing Floor = 3.74 dolar (%75)

Durduramıyoruz :P
  • Benim anladığım kadarıyla GTAIV indirimi Episodes from Liberty City için değil, Complete Edition için. EfLC'de sadece iki DLC var. İndirime girmiş olan bu 9.99$'lık paketteyse ana oyun + iki DLC var.
  • Killing Floor baya cazip duruyor. Bu yaz kampının bitmesine kaç gün kaldı bilen var mı? Yarın son sanırım.

Düzenleme: GTA'da 75% indirim Complete Edition için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 6 Temmuz 2011; 21:04:16 >
  • GTA IV: EFLC değil GTA IV: Complete Edition.
  • Episode form liberty city oynamamıştım.İyi bir fırsat.
  • left 4 gerçekten kaçmaz
  • Fiyatlara bak , akşam pazarı gibi İ-indirdiği oyunlarda sektöre parmak basmış oyunlar
  • left 4 dead 2 den ben aldım. Arkadaşla beraber aldık hep beraber alıyoruz. Zaten Fifa 2011 e de indirim bekliyoruz :D
  • gta4 kaçmaaz :D
  • GTA IV - EFLC 9.99 $ :O
  • 3 gün önce bad company yi 7,5 $ a aldım ey bsc o zaman nerdeydin :) arkadaşlar takip edin sizde arada girtin bakın ben aldıgımda 5 saat varmış bitmesine cayır cayır akıyorum bad company2 nin multisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

3 gün önce bad company yi 7,5 $ a aldım ey bsc o zaman nerdeydin :) arkadaşlar takip edin sizde arada girtin bakın ben aldıgımda 5 saat varmış bitmesine cayır cayır akıyorum bad company2 nin multisine

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Steam_Yaz_indirimleri_Gun_3-17164.htm

Al bakalım.

• GTA IV : Complete Edition'u aldım bile :)
    Farcry 2'yi de arkadaşa mı alsam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.