Şimdi Ara

Duke Nukem Forever'a Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         Duke Nukem Forever'ın çıkışı uzun sürdü fakat oyunun Türkçe yaması fazla bekletmedi. OyunCeviri ekibi tarafından Duke Nukem Forever için tüm menüler ve konuşmalar da dahil %100 Türkçe yaması hazırlandı.

Yamayı yükledikten sonra oyun ayarlarından altyazıları aktif ederek Türkçe Duke Nukem Forever'ın keyfini çıkartabilirsiniz. Eğer yaptığınız işlemi geri almak ve yamayı kaldırmak isterseniz otomatik olarak yedeklenmiş dosyalarınızı kullanmanız yeterli olacaktır.

OyunCeviri.com tarafından hazırlanan Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Sorularınız için yamanın kendi adresine buradan ulaşabilirsiniz.

• Zaten oyun kötü ama en azından espriler filan orjinal daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede emeğinize sağlık tabiki :)
  • Oyunu Türkçeye çeviren oyunçeviri ekibine ve bu güzel emekleri daha fazla kişiye ulaştıran BSC'ye teşekkürler.
  • emegi geçen herkeze tesekkurler..
  • valla oyun okadar kötüki türkçe yama bile oynatmadı kendini 1 saat zor dayandım
  • Bu yama sessiz sedasız birden yayınlandı, gerçekten sürpsiz oldu. Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Bu gereksiz oyunu Türkçe yapmaya hiç gerek yoktu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu gereksiz oyunu Türkçe yapmaya hiç gerek yoktu...

öyle deme dostum seven sever heö eöeğede saygı . bencede çok çok berbat bi oyun ama adamlar yapmış
  • Bence oyunda Duke'un olması bile yeter gerisi teferruat.Zaten oyun da o kadar berbat değil
  • Bence oyunda Duke'un olması bile yeter gerisi teferruat.Zaten oyun da o kadar berbat değil
  • Anladım kadarıyla oyunçeviri bu oyunu şunu demek için çevirmiş''Bu yamayı 12 yıl sonra çıkaracağımızı mı sandınız...İşte sürpriz projemiz karşınızda: DUKE NUKEM FOREVER!''
  • indirdim ama nasıl türkçe cevirecegiz kurulum nasıl olucak bilen biri varsa
  • arkadaşlar ben bu yamayı indirdim ama kuramadım..kayıt defterinde bu oyunla ilgili bilgi bulunamadı.Lütfen oyunun kurulu olduğu dosyayı seç,in diye hata alıyorum sonra oyunçeviri arması çıkıyor yüklemeye başlayacağında windows işlemi durdurdu hatası geliyor bunu nasıl düzeltebilrim yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.