Hocam hattım faturalı
Avea Kamu 300 plus tarifesindeyim. Ayda 25 TL veriyorum
Gectigimiz ay internetten Avea on-line işlemler bölümnde fatura detayı hat işlemleri vs bakmak için girdiğimde size özel fırsat falan diye bir bölüm belirdi birden bire.. oraya tıklayınca ikiz paket adı altında (250 mb internet + 250 sms) 5 TL şeklinde bir kampanya gördüm hemen kabul ettim tabi.. faturam oldu (25 + 5) = 30 TL
Son olarak da yukarıda yazdığım gibi bugun öğlen 4440500 numartalı Avea müşt. hizm. den otomatik sesli bir arama aldım.
Size özel teklifimiz 1000 mb internet aylık 3TL kabul ediyorsanız 1'e basın falan diye bir teklif vardı.
Sonra tufaya gelmiyim diye MH'ni aradım ve sordum.. Bu tür teklifler o anlık oluyor dedi. Müşteri temsilcisi olarak biz sistemde bu tür teklifleri görmüyoruz bunlar abonenin kullanım durumuna göre sistemde tanımlanıp yönlendiriliyor dedi. Kabul etmeniz durumunda tarifenize anında yükleniyor dediler.
Durum bundan ibarettir.
Valla 10 yıla yakın Turkcell'deydim. Ödedigim faturaları size anlatamam... Ayda 70-80 TL'ler verdigim oldu. Çok büyük tereddütle bi deneyeyim diye Avea'ya geçtim.. 6 aydır falan Avea'dayım Acayip memnunum..