Şimdi Ara

Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AOC 'a başlamak yada denemek istiyorum fakat ücretsiz denirken neleri kapsıyor neleri kapsamıyor bilgili arkadaşlara sorum bu saolun.



  •  Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?
  • sağolasın çok makbüle geçti.
  • aşağıdaki link işini görecektir.

    http://www.ageofconan.com/playfree
  • 4 available class diyor.. Kaç tane varki?
  • 12 + Khitan ıda sayarsak (3) =15 kapalı.... açık olan 4 klas var ırk seçiminde expancion patch isteyen khitan kapalı. diğer 3 ırktan sadece baştaki klaslar f2p olarak seçilebiliyor onlarda Guardian, Priest of mitra, Barbarian ve Demonologist. eh 4 tane az gibi görünsede bi kez daha söylüyorum funcom ..Turbine (lotr) ye göre daha adil bir f2p düzeni gerçekleştirmiş. bu karakterler un bufflu değil yani 80 lwl e kadar seni oyalayabilecek zewk almanı sağlayabilecek karakterler yani diğer klaslara göre eziq değil. sadece daha farklı kılas seçemiyorsun bu noktada parayı bastır aylık üye ol diğer karakterlerle oyna diyorlar. aynen lotr deki rune keeper, warden olayı gibi...uh... ya bu 3 r li wampir miş ben nedie cevaplıyomki ben Chakır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crebain

     Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?



    Dungeon ve Raid e yasak koyulurmu böyle yapıcaklarına hiç f2p yapmasalarmış

    Bunlar olmazsa nasıl item kasıcaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 12 Temmuz 2011; 19:12:28 >
  • Dungeon ve Raid yasak değilki sadece ücretli girmek istiyosan ücret ödeyip girebilirsin.
  • Dopamine e bende hak veriyorum dungeonlara ücret ödeyip girmek hiç de olumlu değil. dungeon ve raid lerde 2 klas genelde çok istek alır tank ve healer işin ilginci bu iki klas f2p lere açık ama bunlar dungeona giremiyorlar... insan buna kahkahalarla güler. cromda dungeon önlerinde bi dünya adam bağırıyolar tank varmı die..bence ileriki zamanlarda bu kısıtlama kalkar gibime geliyor. dropları baya bi kısmışlar geçende 80 lwl karakterimle para kasmak için eski bildiğim noktalarda biraz grind yaptım 3-4 kere epik kutu düştü içlerinden hep işe yaramaz yeşil eşya veya dandik heal potu çıktı. eh yani koca sandık ahanda dion... açınca fıssss.
  • Adamlar oyunu ücretsiz yapmış, hiç yapmasa daha mı iyidi?
  • Alın GG den gitsn ya. Ucuza satan arkadaşlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dopamine


    quote:

    Orijinalden alıntı: Crebain

     Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?



    Dungeon ve Raid e yasak koyulurmu böyle yapıcaklarına hiç f2p yapmasalarmış

    Bunlar olmazsa nasıl item kasıcaksın


    Auction house'ımsı bir sistem vardır heralde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Temmuz 2011; 3:26:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dopamine


    quote:

    Orijinalden alıntı: Crebain

     Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?



    Dungeon ve Raid e yasak koyulurmu böyle yapıcaklarına hiç f2p yapmasalarmış

    Bunlar olmazsa nasıl item kasıcaksın


    Auction house'ımsı bir sistem vardır heralde?


    olmamı hemide en güselinden var öle bir eşya aldın git postadan al gel muhabbeti yok bir ekrandan almada satmada çok kolay bir şekilde halloluyor.yanlız epic eşyalar hem çoook pahalı hemde fazla yok maviler bile pahalı, aoc ta para kasmak ta zor. yinede bir yolunu buluruz. bulacazda. mesela ben biyer keşfettim saat başı yokluyom enazından 80 lwl e göre garanti mavi sb olmayan yani satılabilen mavi item dropluyorum. üstümü 80 mavi itemle dizdim. dungeon kısıntısı nedeniyle biraz para verip puan almaya zorluyolar onuda grup olursa işe yarar bişi grup yoksa puan almışım almamışım bir değeri yok bide alınan puanı belli günde harcamak gerekiyor. bakalım biraz inceleyip 80 epiclerin dungeon dışından nasıl droplanacağını araştırabiliriz mesela pvp yaparakta item dizlebilir. bir yolu mutlaka bulunur. bizden kaçmaz bu yaz swtor çıkana kadar aoc tayım




  • valla herkese tavsiye ederim çok güzel bir dövüş mekaniği var iilk defa görüyorum 10 lwl oldum barbarian yeni pvp serwerdayım nick myhosh pm atabilirsiniz
  • bende şuan indiriyorum. bakalım nasılmış.
  • bende idiricem akşama merak ettim
  • oyunda f2p amacı insanlar oyunu bedavaya oynasınlar değil. sadece artık pek kimsenin uğramadığı ilk oyundaki bölgeleri doldurmak ve yeni/eski oyunculara oyunun son halini göstermektir.
  • İyi güzel yapmışlarda oyunu kurup eski pve serverdaki karakterime girdim ne göreyim para limiti 2 gold ile sınırlandırılmış varmı böyle saçmalık bunun bir çözümü yokmudur ? bu para ile hiçbirşey alınmaz bende pvp ve pve serverda ezik karakterler açıp zevkine onlarlada takılırım diyordum komedi olmuş bu para sınırlandırma olayı oyun illaki vip moduna geçecen diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crebain

     Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz?




    Selamlar, web sitesinde durum boyle de, ben bu ara bunu orijinal satin almayi dusunmustum. D&R'da 29.99 TL fiyati. Fakat ilk 30 gun ucretsiz diyor onda.
    Hangisi dogru simdi?


    onemli ikinci soru ise BU OYUNDA POLIGONLAR VE DOKULAR MAFIA 2'deki gibi kaliteli mi duruyor en azindan yakin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    İyi güzel yapmışlarda oyunu kurup eski pve serverdaki karakterime girdim ne göreyim para limiti 2 gold ile sınırlandırılmış varmı böyle saçmalık bunun bir çözümü yokmudur ? bu para ile hiçbirşey alınmaz bende pvp ve pve serverda ezik karakterler açıp zevkine onlarlada takılırım diyordum komedi olmuş bu para sınırlandırma olayı oyun illaki vip moduna geçecen diyor.


    epic itemler için pvp yapmaya çalışıyorum. itemsiz (80 mavi itemli)ranger ...girdiğim takım illahlar diyor (benim grup bir kişi eksik başlıyor) guild yok item yok adamlar olmuş hepsi hayven girdiğim gruba hiç bir faydam olmayınca tabii sonuç hep hüsran hep kayıp kendime acımıyomda diğer arkadaşlar bana baya küfrediyorlardır. zaten bunu hissediyorum çoğu pvp karşılaşmasını terk ediyor yada basede bekliyor pvp nin de zevki felan kalmıyor. 50 dolara 6k point alsam onunla da item alsam acayip bir karaktere kolayca sahip olunabilr. aynen buy the win ama sevmem öle şeyleri. gördüğüm birçok karakterde para ile satın alınan itemler var ve hemen belli oluyor. pvp itemi için dielim rank işi tamam ama itemler oyun parasına satılıyor 1.5 gold felan şimdi bu 2 gold sınırını senden öğrenince bir kat daha derdim arttı




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.