Bildirim
King Kong (2005)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de mutlaka gidicem ya sinemada fragmanını falan izlemiştim baya iyi gibiydi
bi de Adrien Brody var sonuçta ben burdakiler beğenmiş olsa da olmasa da izlicem o filmi en yakın zmnda -
İzlemeye değer gibi Duruyor
Baksana NasıL bakıyor aşşağıya -
quote:
Orjinalden alıntı: EuRo_TurK
İzlemeye değer gibi Duruyor
Baksana NasıL bakıyor aşşağıya
aşık o aşık kesin -
pahalı bi flimdi zaten..
kaliteli olsun artık. -
bana kalırsa kaliteli bir film değil, sırf isim kullanrak gişe hasılatı yapmaya yönelik bir film. Tabi izlemeden bişey demek düşmez. -
guzel gibi gitmek lazim -
Fragmanını izledim fena bir film değil ne kadar boktan olursa olsun sırf görsel efektler için bile seyredilir..
Filmde King kong sıkılmasın uğraşacak bir şeyler olsun diye yanına birde dinazor vermişler onunla savaşıp duruyor...
Goril ile kadın'ın aşkı kazanıcakmı.. ????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 16 Aralık 2005, 21:12:37 > -
250 milyon$ a yapılan bir film.görsel efektler mukemmel.ama konusunu ancak vizyona girdiğinde göreceğiz. -
ŞİMDİ FİLMDEN GELİYORUM TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ BEN ÇOK BEĞENDİM FİLM 3:15 BU ARADA COOOK UZUN AMA HİÇ SIKILMIYOR 3 SAAAT BOYUNCA AKSİYON VAR NERDEYSE OZELLİKLE KONG UN 4 TRX LE KAPIŞTIGI SAHNE VARKİ COKK İYİDİİ PJ COK İYİ İŞ BAŞARMIŞ BENCE FİNALDE BİR AN TİTANİK AKLIMA GELDİ NEDEN DİYE SORMAYIN İZLEYİNCE ANLARSINIZ
10=8
BU ARADA AŞK ADAMI MAYMUN EDİYORR
-
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
ŞİMDİ FİLMDEN GELİYORUM TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ BEN ÇOK BEĞENDİM FİLM 3:15 BU ARADA COOOK UZUN AMA HİÇ SIKILMIYOR 3 SAAAT BOYUNCA AKSİYON VAR NERDEYSE OZELLİKLE KONG UN 4 TRX LE KAPIŞTIGI SAHNE VARKİ COKK İYİDİİ PJ COK İYİ İŞ BAŞARMIŞ BENCE FİNALDE BİR AN TİTANİK AKLIMA GELDİ NEDEN DİYE SORMAYIN İZLEYİNCE ANLARSINIZ
10=8
eddie hojam oku okuda utan :P
-
yav sanki film banada dandik gibi geliyor ama apocalypse arkadaş güzel diyor diğer arkadaşların fikirlerine bakacam bu topic te -
aklına titanik filmi geldiyse bu filmi izlerken ben almiyim
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
10=8
eddie hojam oku okuda utan :P
-
eddii belki sana sawı hatırlatcak nerdne biliyosun hojam :D
yanı herkesde farklı çagrışımlar yapabilir -
tamam yav, sırf bu konu için filmi izleyip yorumu buraya yapıcam
quote:
yanı herkesde farklı çagrışımlar yapabilir
-
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
tamam yav, sırf bu konu için filmi izleyip yorumu buraya yapıcam
quote:
yanı herkesde farklı çagrışımlar yapabilir
beklıces
-
BİRKAC SEY DAHA YAZAYIM FİLM E DAİR KEŞKE BİRKAC KİŞİ DE İZLEMİŞ OLSADA BERABER YORUM YAPSAK NEYSE...
ASLINDA TİTANİK FİLM KONUSUNDA BİR GONDERME VAR SAYABİLİRİZ YOKSA TİTANİKLE TABİKİ UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK FİLMİN SADECE FİNALDE ANLIK BİR ANIMSAMA HİSETTİM BEN OKADAR GORUNCE ANLARSINIZ.. VE FİNAL BENİ ACIKCASI OLDUKCA HÜZÜNLENDİRDİ İLK KONG LARI İZLEYENLER BİLİR
FİLMDE BANA GORE BİR DUYGU YOGUNLUGU İŞLENMİŞ BUNU GUZEL BAŞARMIŞ .. KARAKTERLER ARSINDA 2. KAPTAN VE GENÇ TAYFA VAR ONLARIN ARASINDAKİ BABA OGUL İLİŞKİSİ KİBİ AASLINDA BİRCOK AYRINTIDA VAR FİLMDE İNSANIN PARA İÇİN NELER YAPABİLECEGİ YADA ŞÖHRET İÇİN...
BENDE FİLMİN YAPIMCISI GİBİ KONUŞUYORUM AMA TEK BAŞINA DA FİLM E FAZLA YORUM YAPAMIYORUM NEYSE
KİNG KONG BENCE GUZEL FİLM
HADİ HERKES İZLESİNDE BERABER YORUM YAPALIM EMİN HERKESİN FİKRİ COK FARKLI OLACAKDIR ...
-
yalnız filme dair en sevmedigim sey gerci filmle alakası yok ama tr dublaj lı olması Allahım neydi o oyle bazı yerlerde cızırtı yapıyorduki sinir bir durum bunu engelemeyen lereee yuhhhhhhhhhhhh diyorum japon askerleri siziiii
eger secim yapacaksanız tr dublajı seans girmeyin -
Canavarı Güzel Öldürdü... -
evet ben gidicem harika bir film
Benzer içerikler
- hannibal serisi
- yıldızlararası özet
- joker 2 izle
- p**** film seyretmek istiyorum
- kuzuların sessizliği serisi sırası
- yüzüklerin efendisi filmleri
- zombi filmleri
- dc filmleri
- harry potter (karakter) karakterini oynayan oyuncular
- en iyi dövüş filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X