Şimdi Ara

iRiver'dan 5-inç dokunmatik ekrana sahip PMP: P8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Ürettiği birbirinden başarılı MP3 çalar ve taşınabilir medya oynatıcılarıyla (PMP) gayet yakından tanıdığımız iRiver firmasının, P8 modeli Rusya'daki internet sitesinde ortaya çıktı.

     

    145 mm uzunluğunda, 84,5 mm genişliğinde, 13 mm kalınlığında ve yaklaşık 227 gram ağırlığında sade tasarıma sahip iRiver P8'de, 5.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verildiğini görüyoruz. Ekran, 16 milyon rengi görüntüleyebiliyor.

     

    8 GB ve 16 GB olmak üzere iki farklı dahili bellek seçeneğiyle gelen medya oynatıcının kapasitesi 32 GB'a kadar kapasite sunan microSDHC kartlar aracılığıyla arttırılabilmekte. MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AVI, XviD, WMV, MKV, JPG, BMP, PNG, GIF ve TXT gibi dosya formatlarını destekleyen medya oynatıcının aynı zamanda Full HD (1080p) video oynatabiliyor. Videoyu, cihazın HDMI çıkışı sayesinde LCD / Plazma televizyonunuzda izleyebiliyorsunuz.

     

    Ses kayıt fonksiyonuna da sahip iRiver P8'in 3340 mAh'lik lityum polimer bataryası 40 saate varan müzik dinleme ve 8 saate varan video izleme süresi sunuyor. Ürünün fiyatıyla ilgili bilgi ise verilmemiş.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    iRiver P8
    iRiver P8
    iRiver P8
    iRiver P8







  • Şık olmuş..
  • Cowon'un 2008'den beri yaptığı akıllı ekranı Iriver ancak yapıyor. Çok geç değil mi?
  • Keşke ses kalitesi ile piyasayı sallasa, hiç düşünmem gider alırım, çok şık
  • Yeni çıkan bir de P100 modeli var.Birbirlerine çok benziyorlar.İriver teknolojiyi çok geriden takip ediyor.Ben de P7 var ekran 65.000 renk.Çözünürlüğü çok düşük..Bir de bu modeller pek kullanışlı değil..Hem çok büyük(tuğla gibi) ,hem de işletim sisteminden kaynaklanan kullanım zorluğu var..Ses kalitesi vasatın üzerinde ..Bu yeni ürünlerin ses kalitesi çok iyi olursa alınabilir..
  • Iriver`in normal mod`daki sesi kalitesiz cikiyor ama SRS WOW HD`nin ayarini 5 5 1 5 2 `ye getirirseniz daha kaliteli ses cikiyor, ayrica bana (hergün müzik dinleyen birine) 2.5 hafta dayaniyor. Uzun ömürlü cok iyi, biraz isletim sistemi yavas ama yinede kullanilamiyacak gibi degil. Tavsiye ederim. 4 saatte tam sarj dolumu oluyor cok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.