Verdiği puanlar ile sık sık gündeme gelen EDGE dergisi, son sayısında gene şaşırtıcı puanlara imza atmış. Dergi özellikle Alice: Madness Returns'a verdiği puan ile dikkat çekiyor.
Derginin son sayısında Shadow of the Damned ve Resident Evil: Mercenaries oyunları da üzerlerine düşen payları almış. Duke Nukem Forever'ın aldığı nota ise kimsenin sesi çıkmaz sanırım. Derginin son sayısındaki inceleme notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
Alice: Madness Returns – 5 Duke Nukem Forever – 3 Dungeon Seige III – 7 Frozen Synapse – 9 Hunted: The Demon’s Forge – 6 Red Faction: Armageddon – 6 Resident Evil: The Mercenaries 3D – 6 Shadows of the Damned – 5 White Knight Chronicles II – 4
oldukça cimri bi topluluk heralde :D ceplerinden veriyolar notu
hiç bu notları hakedecek oyun deil duke hariç
Alice: Madness Returns en cimri adamdan bile 7 den aşağı almamalı. Bence cimrilikten çok aptallık bu verilen puanlar.
edge tam koyu hristiyan bir dergidir bu yukardaki oyunlar mason konulu oyunlar olduğu için ( bu arada masonlukla ilgili bişe bilmeyenler yazmasın ) öle düşük puan vermişler mahsustan yani bence iyi etmişler
Alıştık artık yani,Red Faction 6, Alice 5 falan tamam da Shadows of the Damned nasıl 5 alır orası saçmalık işte..
Yanlız az önce Shadow Of Damned'i biraz oynadım. Bana bir zamanlarki god hand'i anımsattı... Kaldıki o çok eğlenceli bir oyundu... Neden bu kadar vahşet temalı oyunlar yapma gereği duyuyorlar ben bir türlü anlamadım... Yav birde insanın içini açacak oyunlar yapın be kardeşim...