Şimdi Ara

'PS4'ün Üretimine Bu Yıl Başlanabilir'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Zor günleri geride bırakmaya çalışan Sony'nin Playstation 4 ile ilgili çalışmalara başladığına dair yeni dedikodular geçtiğimiz günlerde gelmiş ve firmanın önümüzdeki sene düzenlenecek olan E3 2012 fuarında PS4'ü tanıtacağı belirtilmişti. Bugün ise bu dedikodulara bir yenisi daha eklendi.

Uzakdoğu'da yayın yapan Digitimes'ın haberine göre Playstation 4 bu sene sonunda üretilmeye başlanabilir. 

"Komponent üreticilerine dayandırılarak verilen haberde, PlayStation 4'ün hareket kontrolcüsüne sahip olacağı da belirtilirken, nihai özellikleri hakkında spekülasyonların ardı arkası kesilmezken, resmi olarak açıklanmış ya da doğrulanmış bir detay bulunmuyor henüz.

PlayStation 3'ün üretimini üstlenen Foxconn ve Pegatron yeni konsolun da üretimini üstlenmesi beklenirken, 2012 için planlanan satış hedefinin 20 milyon olduğu da aynı haberde yer alan bir diğer önemli detay."

• hep iddaa sonyden gerçek bi haber gelse artık
  • Haber ne kadar dogru bılmıyorum ama 2012'de çıkacagına eminim...
    2014 2015 sallamalarına da hiçbir zaman inanmadım...
  • Yeni konsol alıcaklar artık almamalı biraz daha biriktirmeleri onlar için daha iyi olacaktır.
  • arkadaşlar bence bunlar hep yalan ya..sonyden daha bir açıklama gelmedi ayrıca yöneticiler yeni nesil konsolların zamanı gelmediğini söylediler ve daha 2-3 ılın daha olduğunu söylediler..saygılar..
  • bloodTime konsollarla ilgilenme kardeşim sen PC ne bak. Sana ne ne zaman çıkacağından ?
  • yalan ya
  • BU HABERLEREDE İNANMAYIN HEPSİ PC VE XBOX FANBOYLARI TARAFINDAN PS3 SATIŞLARINA DARBE VURMAK İÇİN YAPILIYOR.ÖYLE BİRŞEY OLSA 1.5 YIL ÖNCEDEN SÖYLEMEK ZORUNDAN.ÇIKTIĞI GÜNMÜ HABER VERECEKLER ?PS4 Ü YAPTIK DAĞITIMI YAPILIYOR DİYE.ALLA ALLA SAÇMA SAPAN ŞEYLER.FİRMA BİRŞEY DEDİĞİ YOK DERGİLER KARAR VERİYOR NEYİN NE ZAMAN OLACAĞINA.PS3 ÜN ÖMRÜ VAR DAHA HALA DELİ GİBİ SATIYOR.YAKIN ZAMANDA KONSOL ALMIŞ OLANLARA DARBE VURMAK İSTEMEZ SONY !
  • umarım en erken 2014-2015 gibi çıkarlar :(
  • Seviye yerlerde çoluk çocuğa vermeyin şu klavyeleri
  • PC'ye çok sayıda exc çıkması için önce pc'de oyunların iyi bir satış rakamı yakalaması lazım o da imkansız gibi birşey
  • Tanıtılması bile 2012'den sonra olacaktır.
  • 2012 sonu 2013 başı playstation 4 evlerde olur.Bana hitab ederse alırım.Olmassa PC forevağ.
  • Ha birde _Revo_ o dediğin 6 yıllık sistem nerdeyse directx 11 crysis ile aynı grafiği veriyor.Arada çok byük bir fark yok.Onlar oynarken göze bile çarpmaz.Siz o kdr para verin sistemlere 6 yıllık sistemle aranızda çok az bi fark olsun.Hala ötüyorsunuz pc savunuyosunuz ya gidin Allahınızı seversiniz sadece oyunlarınızı oynayın internete girmeyin ! Bi battlefield le yetinin Dıce bi iltifat etti coştunuz.Fifa zaten pc de doğdu.PC ve Konsol eşit özellikler olması gayet doğal.Başka hiç bir oyununuzla övünemezsiniz.Sıkıştınızmıda Crysis ve Crysis 2 örneğini veriyorsunuz.Nerdeyse şu an aynı grafiklere sahip konsollar ve pc ler .. Konsol grafikleri çok az bi farkla PC ye eşittir .Pc daha iyidir ama 6 Yıllık sistem ile karşılaştırılıyor ve çok az fark :) Kafanızı kuma sokun. !
  • revo....

şuankı pc şerın konsoldan guçlu oldugu dogru ama... bılınen bır gerçek var oyun konsolda oynanır... daha yenı lerden bıle ornek verebılrıım. killzone 3 ... uncharted 3 .. gears of war3 ...böyle oyunları pc de goremessınız... onu geçtım pc de korsan kullanılıyor dıe oyun çıkarmamaya başladılar... örneğin RDR .. castlevania...dark souls ..mortal kombat...l.a noire bile ilk başta pc ye çıkmıyordu.... grafık dıyorsunda... killzone 3 u geçebılecek bana kaç tane oyun bulabılırsın... şu sıtedekı ıncelemelerden karşılaştır grafık puanlarını ... tm sıstemınız iyi... ama oyununuz yok....
  • bana göre bu konsollarda oyun oynanmaz...
    asıl pc'de oynanır...ps3 almıyorum bu yüzden...

ne gerçek pc oyuncusunu etkileyen grafikler ,ne yüksek fps ne de ps3 exc'lerinin eksikliği olan MP...strateji desen adam akıllı oynanmıyor...masue fare hassaslığı yok...varsın 2 3 exc olmasın...pc'ye cıkan oyunlar yetiyor zaten...baba gibi oyunlar geliyor hepsini de yüksek kalitede oynuyoruz...
  • gameped le mausu mu kıyaslıyorsun böyle birşey görmedim...varsın goty olmasın .. :D ..

şuan gulesım geldı ... buda senın tercıhın nabıyım..
  • revo... bak işte sende burayı anlamıyorsun .. haklısın.. eskıdı konsollar biraz ama... oyunların gene ana noktası konsollar .. bunun ENBUYUK SEBEBI OYUN SATIŞLARI ''

bnce ps4 ve xbox 720 nin 2013 ortalarında çıkışlarını yapmaları lazım...
  • fare'yi de gamepad'ı da kullandım bunda gülünücek bi şey yok ...
    mause'nin yeri ayrı gamepad'ın yeri ayrı ...bi gamepadla strateji oynayamassın bi klavye ile dövüş oynayamassın ,her ikisininde verimli oldugu noktalar var ama pc'de her ikisi de verimli kullanılıyor konsolda yok bu...
  • BSC Misafiri

04.07.2011 13:16:07

Aga önce MESUT Abinin sözünü aklına getir.
    Sonra DX11 crysis 2 'yi oyna resimlere bakarak olmıyor.Duvarlara bi kaç çizikle sizi kandırıyorlar ehu ehu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.