Şimdi Ara

Bir Filmde Düblajmı Yoksa Altyazımı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Bir Filmde Düblajmı Yoksa Altyazımı ?

(En Son Oy Tarihi: 5.7.2011)
Giriş

Orjinalliği tam gidermi sizce?

Nasıl Yapıyorlar Düblajları, Vs vs

Not : http:// blog.immortalance.net/altyazi-turkce-dublaj/

Bakın derim

• Yazım yanlışı mı var yoksa ben mi yanlış biliyorum? Düblaj mı yoksa dublaj mı? Her ne kadar en iyi dublajları biz yapsak da ben altyazı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 3 Temmuz 2011; 1:19:08 >
  • Ben de altyazılıyı daha çok seviyorum ama dublajlı olursa da izlerim yani.Çok takılmam bunlara ama dublajlı filmlerde gözüm sürekli alta kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Ben de altyazılıyı daha çok seviyorum ama dublajlı olursa da izlerim yani.Çok takılmam bunlara ama dublajlı filmlerde gözüm sürekli alta kayıyor.

• Bence filme göre değişir o.
  • orjinal&altyazılı
  • yalnız bazı filmlerde dublaj da ki sesler çok farklı oluyor o da filmin kalitesiyle alakalı ama ben dublaj sslerini daha çok severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız.

altyazıda aşağı bakarken çok kısmi olarak insanın yüzünü kaçırabiliyorsunuz...
  • Belli bir zaman sonra alışırsınız hızlı okuyabiliyorsanız sorun değil altyazılı bence daha iyi hem ingilizceniz az çok gelişir.
  • Cacık sarımsaklı mı yenir sarımsaksız mı yenir gibi birşey olmuş soru,

Biraz latife yaptım ama oldum olası Altyazılı izlerim ve herkese de böylesini tavsiye ederim, Orjinalliği bozulmasın,
  • altyazı
  • Film romantik komedi tarzı, konuşma ağırlıklı bişeyse dublaj, ama bol efektliyse altyazı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.