Şimdi Ara

Pokki - Sosyal Paylaşım Sitelerini Görev Çubuğuna Sabitleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokki Pin Web Apps To Windows 7 Taskbar With Pokki

Pokki - Sosyal Paylaşım Sitelerini Görev Çubuğuna Sabitleyin

Pokki kendi içinde barındırdığı internet uygulamaları ile Gmail, Tweeki (Twitter için), Facebook, Headlines (RSS haber okuyucu), LivingSocial, Groupie, Wall Street Journal, ve eBay sitelerine görev çubuğunuzdan kontrol, izleme ve yönetebilme imkanı veriyor. Şuanda açık kaynak kodlu olarak geliştirme aşamasında bulunan program ilerde daha çok site ve mail adresi desteği vereceği sanılıyor. Geliştiriciler Pokki tabanlı bir site veya mail desteği geliştirdiği zaman Pokki'nin kendi sitesinde yayınlanacak. Ayrıca Pokki yukarıdaki resimde gördüğünüz ana penceresinde var olan uygulamalar ile birlikte gelmiyor. Siz kendi kullanmak istediğiniz eklentiyi kendiniz indiriyorsunuz böylelikle gereksiz uygulamalarla da uğraşmamış oluyorsunuz... KAYNAK

• DH'yi de sabitleyebiliyor muyuz hocam ?
  • Yapan bulunursa neden olmasın ama Headlines eklentisi ile rss haberlerini ekleyebilirsin
  • Facebook,Twitter vs. hiç bir şey kullanmıyorum valla hocam.
    Gazetemi okuyorum o haberler bana yetiyor. Teşekkürler paylaşım için.
  • Bu programı yazan ve düşünen adam nasıl bir olağanüstülük olduğunu düşünmüş acaba merak ettim. Normal bir tane ikonu sabitle taskbara, sonrada linkini kısayol olarak at, tıkla gitsin siteye,,, ha eğer anlık olarak kendi penceresi içinde açıyorsa o zaman işe yarayabilir. Ama sadece gelen bildirimler,tweetler,mesajları gösteriyorsa recover olayından başka bişi değildir... Zaten soul sen olmasan yeni çıkan uygulamalardan haberimizde olamayacak..

Edit: Mesajı yazdıktan sonra farkettim, soulcube'a noldu yahu.. Niye değiştirdin nickini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeShhh® -- 2 Temmuz 2011; 13:11:25 >

• kesh aslında bahsettğin gbi oluyor yani kendine has program penceresi var her sitenin resmleri büyük diye koymadım...

Değişiklik iyidir ya:) artık saklanmak anlamsız gelmeye başladı:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 2 Temmuz 2011; 19:46:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.