Konami'den çok iddialı sözler. PES ekibinin lideri John Murphy, FIFA'nın oynanışını PES 2012 ile ezeceklerini açıklayarak EA Sports'a göz dağı verdi.
Murphy; "Eğer saf oynanış istiyorsanız, sanırım onları bu sene ezeceğiz. Bu sene bir çok yenilik getiriyoruz, bunlar arasında hassaslık ve oyuncuların özgürce dolaşmaları çok fantastik. Bunu hemen farkedeceksiniz." diyerek PES 2012'yi yüceltti.
Bir başka konu ise EA Sports ile ilgili. FIFA'yı kötü günlerinden şimdiki harika zamanlara taşıyanların başında gelenlerden biri olarak görülen EA Sports yapımcısı David Rutter'a aynı şeyi PES için de yapmak isteyip istemeyeceği (PES'in şu anki hâli kötü olarak görülerek) soruldu. Ancak kendisi hiçbir yere ayrılmayacağını söyledi:
"PES ekibine katılmam istense çok büyük onur duyardım. Ancak benim köküm artık EA Sports kültürü ile bütünleşti. O yüzden bir yere gitme niyetim yok. Ancak beni buradan kovarlarsa giderim herhalde."
EA Sports'un ise son yapacağı şey David Rutter'ı kovmak olur sanırım. FIFA 12 ve PES 2012, Sonbahar aylarının başında çıkışlarını yapacaklar. Karar sizin.
önce takım atağa kalkarken ileriye çıkmak yerine geriye kaçan, önündeki topa mal mal bakan yapay zekayı düzeltin ondan sonra fifayı ezmeye kalkın. Sürerken gülle kadar ağır, şutlarda balon olup uçan top fiziğini söylemiyorum bile!
fifadan bahsediyosun belli :)
bu sonbahar pes için çok kötü geçecek.umarım yanılırım
PES'den umudu kesdim ,pes2011 tam anlamıyla fiyasko pes2012 nasıl olucak görüceğiz.Fifa oyuncuda değilim ama Fifa2012 ile artık onuda oluruz,pes11 hataları buraya yazsam yeniden sinir krizi geçiririm zati PC'den kaldırıdım
Amiga500'de sensible soccer oynasam daha fazla keyif alırım
bu zamana kadar fifa oynamadım ama fifa 11 muhteşemdi ve pes 11 de fifanın muhteşem olduğu kadar berbattı.futbolcuyu kontrol edemiyorum resmen peste.birde en berbat yönüyle fifaya meydan okumuş şaka gibi
inş dedikleri gibi olur ama hiç ümitli değilim....
her pes oyunu öncesi aynı laflar ve oyun çıktıktan sonra aynı hüsran
resimdeki kim robinho'mu başka birimi? ((; ya konami ne kadar hazımsızsın sen, 4-5 senedir fifa eline veriyor :)
KONAMI bitir artık şu oyunu ya da başka firmaya devret her sene aynı çöp oyun sıktılar artık birde boş boş meydan okumuyorlar mı EA ye bitiyorum bu adamlara.
Konami sana sesleniyorum!!! Şalalalalom
Konamı futbol işi sana göre deil kabul et artık senın bana yaşattığın hayal kırıklarını kımse yasatmamıstır fifa 11 ile birlikte pes benım için neredeyse bitmiştir :I
diyodu rakip deyilim diye ne oldu da deişti kararı ???
ya ne saçmalıyo bu Konami yaaa:D
ben ikisininde süper bi oyun olmasını isterim bi fifacı olarak...Çünkü 2sininde güzel olması kime yarıcak tabiki bize :D
BSC Misafiri 02.07.2011 04:41:08
Senin azına edersem Oyunları daha karıştırmazsın.
Ya kardeşim 3-4 yıl önceye kadar FIFA hiçbirşeydi PES tek başına bütün piyasaya hakimdi ondan sonra FIFA atağa kalktı PES'i geçti aynısı olamaz mı kardeşim hemen yok olamazmışta imkansızmışta nerden biliyon kardeşim.Bende bu sene FIFA almayı düşünüyorum ama PES'i de takip edeceğim.
Geçenlerde bunlar "Gittikçe Fifa'nın kalitesine yaklaşıyoruz." dememişlermiydi? Zaten PES 2011, Freedom sloganıyla çıkmadı mı? Şimdi oyun daha da freedom olacakmış demek. Gelecek sene de biraz freedom koyarlar artık. Daha da bu açıklamaları yiyen kaldı mı bilmiyorum ama en azından her oyundan önce böyle açıklamalar yapmasalar, en azından biraz saygıları olurdu gözümde. Fifa gibi somut şeyler ortaya koysunlar. (bkz. impact engine, player vision, football club vs.)
@mrblack01414 çünkü hersene aynı vaatler... Aç bak pes11 çıkmadan önceki haberlere