Şimdi Ara

hp officejet 4355 yazıcı TARAMA ve KOPYALAMA sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yazıcım daha önce sorunsuz tarama ve kopyalama yaparken şu anda taramada ve koyalamada aşağıdaki sorunu yapmaktadır.
    sorunu gidermek için programını kaldırıp tekrar yükleme ve format atıp tam sürücü yüklemesi dahil herşey yapıldı. fabrika ayarlarına dönüldü ,makineye reset atmak için sitesinin tavsiyesi üzerine # ile 3 e aynı anda basılarak açılıp kısa reset yapıldı hiçbirşey sorunumu çözmedi sorunun fiziki olarak makine arızasına benzediğini software sorunu olmadığını düşünmekteyim. Yorumlarınıza ve tavsiyenize göre aleti sökme takma işlemini yapacağım.

    1 - tarama ve kopyamala yaparken A4 sayfanın tamamında bulunan yazıyı a4 ün 10 cm lik kısmına sıkıştırıyor. Ayrıca tarama yapılmış dosyayı yazdır dediğimde yazı sayfaya dik se bile bu sayfaya yan basıyor.

    cevaplarınızı beklemekteyim.

    saygılarımla







  • # 3 dil resetidir zaten problemini çözmez, # 6 yada #9 ile yaparsan sonuca ulaşacaksın büyük ihtimalle, yazıcı açık iken arkasından direk güç kablosunu ve usb kablosunu çekin cihaz kapalı iken #ve 9 a basılı tutarak cihazın arkasına güç kablosunu takın ekrana semi full reset yazısı gelene kadar elinizi çekmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeRraN

    # 3 dil resetidir zaten problemini çözmez, # 6 yada #9 ile yaparsan sonuca ulaşacaksın büyük ihtimalle, yazıcı açık iken arkasından direk güç kablosunu ve usb kablosunu çekin cihaz kapalı iken #ve 9 a basılı tutarak cihazın arkasına güç kablosunu takın ekrana semi full reset yazısı gelene kadar elinizi çekmeyin.

    yok hocam o da sorunuma çözüm olmadı. benim arızalı 4355 in kağıt tepsisi ve mekaniğini, 4350 mekaniği arızalı bir makinaya geçirdim. canavar gibi oldu ama 6 ay geçti o da aynı sorunu verdi bana göre bişeyde hata var ama göremiyorum ben onu.

    benim 4355 in elektronik üst kısmı çıkarıp diğer 4350 nin elektronik üst kısmını taktım çalıştı saonra yine bozuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.