oynun teması multiplayer için hiç uygun değil gördüğüm kadarı ile
evet haklısın bu oyun multi için alınmaz ama singleda bi harika bsc yide tebrik ediyoyorum kendi grubunda birinci olmuş :D
Multiplayer modu hiç güzel değil, video görüntülerinde oyunu oynayan kişi de çok kötü oynamış. Zaten sonuçtan da belli ne kadar kötü oynadığı ;)
İğrenç Ötesi.Multi beş para etmez ama single hepsini alır.
Ben multisini çok beğendim, oldukça eğlendim diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Ben multisini çok beğendim, oldukça eğlendim diyebilirim.
Aynen bende cok begendim.Bu oyunun multisini begenmeyen kesimler artık gözleri bf ve cod dan baska bişse görmeyen ve o oyunlardan baska multi oyun oynayamayan kesimler...
multi nulti dilki olm onlıne akıl var mantık var safmısnz arkdaslar onlıne :)
quote:
Orijinalden alıntı: bentipsis41
multi nulti dilki olm onlıne akıl var mantık var safmısnz arkdaslar onlıne :)
Off ne biçim bir yazım arkadaş. Ama helal olsun bana anladım ne demek istediğini. Bir oyunun multiplayer olması için online olması gerekmiyor. Bölünmüş ekranda 2 kişi, 4 kişi oynanan oyun da multiplayer oluyor. O yüzden multiplayer (Türkçesi çoklu oyuncu) doğru bir ifadedir.
yalnız kim oynadıysa hiç oynayamıyo :D
multıplayer harıka olmuş.. betasını ındırdım oynadım.. ama uzucu bır sorun var betada .. betadan çıkmak ıstedıgımde ps3 umu yenıden başlatıyor oyuzden betanın hakkını verdıkten sonra sılmem gerektı.... bnce çok harıka olmuş
Adam fena sövüyo yalnız :D :D
sadece multide co-op olması çok kötüydü uncharted2de inş 3 te split screen co-op olur
sabırsızlıkla bekliyorum hem Türkçe hem 3d hemde süper. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme