Şimdi Ara

Crysis 2 Editor Paketi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crysis 2 için yeni harita, mod ve içerik yapabilmenize olanak sağlayacak editör paketi yayınlandı. Heyecanla beklenen bir paketti bu paket ve en sonunda bizlerle buluşmuş olması sevindirici.

CryEngine 3 Sandbox Editor tam adıyla yayınlanan paket ile Crysis 2 için kendi haritalarınızı yaratabilecek, yeni modlar hazırlayabilecek ve kendi özel içerik öğelerinizi oyuna entegre edebileceksiniz. Daha önce bu paket ile ilgili zaten çok fazla haber çıktı. Crytek ekibi neredeyse direkt olarak oyunun tasarımını zaten bu paketle yapıyor gibilerinden duyumlar bile yer aldı, o yüzden gerçekten harika bir gelişme bu durum.

Pakette sadece CryEngine 3 Sandbox Editor yer almıyor. Tasarım ve programlama ile alakalı bir kaç ekstra yazılım ve plugin eklentileri de pakette yer alıyor.

Bu paket ile yaratacağınız mod ve haritalar için de bir site bulunuyor. Yaptığınız mod ve haritaları başkalarıyla paylaşmak isterseniz  www.crymod.com adresinden bunu kolaylıkla yapabileceksiniz.

Ve son olarak. Buraya tıklayarak paketi MyCrysis server'larından indirmeye başlayabilirsiniz. Şu an sadece bir kaç adet link bulunmakta. Muhtemelen ilerleyen saatlerde bir kaç farklı site, paketi hostuna çekecektir; bu durum gerçekleştiğinde alternatif linkleri buraya koyacağız. 

[Kunye=327-4][/html]

• hemen indiriyorum arkadaşımla çalışmalara başlayalım :)
  • Bende üzerinde çalışmayı planlıyorum. Çok fikrim var çokkkkkkkkkk.
  • 64 bit istiyor :(
  • woww süper hemen çalışmalara başlıyalım :D
  • Tam zamanında. Dx11 ile çıkması duble keyif oldu benim için. Bazı oyunların çevirilerini beklerken bir şeyle meşgul olmuş olurum. Crysis senaryo ekibine taş çıkartacak birileri çıkar belki de :D
  • türk oyunseverlerde yaratıcılık çok ama ürün oluşturmaya g.t yok ne yazık ki
  • Horde mode yapalim?
  • o modu tam olarak bilmiyorum biraz açar mısın
  • Gears of War da vardı GeoW için anlatıyorum 5 oyuncu 50 wawe boyunca giderek artan locust birlikleriyle karşılaşıyodu aynısı nano suitli birimler ve ceph askerleri ile yapılabilir bence:d ev fena zevkli olur:d
  • heee anladım yaa o zaman süper olur en sonda da o büyük mech tarzı seyler cıksın falan aslında bsc nin üyeleri olarak bunu yapsak cok iyi olcak :D
  • Ama bi sorun var.d:D ben o modu yapabilceğimi sanmıyorum

http://sdk.crymod.com/dashboard.action(yardımcı olabilir:D)
  • uğrastık mı olur ya ben baya bi uğrascam bu sandboxla
  • lanet 64 bit :S bu saatte format atamam:S
  • sonunda geldi editörümüz. herkese iyi çalışmalar. göstersin herkes kendini
  • iyi oldu bu
  • ya yeter herşeye 64 bit istiyor ne anladık bu işten
  • büyük heyecanla indirdim 64 bit istiyor :(
  • HTTP Error 400.0 - Bad Request
    ASP.NET detected invalid characters in the URL.
  • sonunda geldi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.