Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Plazma TV - LCD TV - DLP TV

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: Plazma TV - LCD TV - DLP TV Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amboleos

17 Ocak 2006; 1:32:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cok yoruldum bütün topici okudum aklımda

dpl evde kullanmakta sorun olurmu
şu samsung dpl fiyatlarını tam veren biri olabilir mi

soru ları kaldı

quatroxx

17 Ocak 2006; 10:14:51 

quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

cok yoruldum bütün topici okudum aklımda

dpl evde kullanmakta sorun olurmu
şu samsung dpl fiyatlarını tam veren biri olabilir mi

soru ları kaldı

ben sp50l3hx modelini peşin 3.400 YTL'ye aldım...
emreq

17 Ocak 2006; 10:26:20 

Sanırım ben LCD alıcam 40" Sony yada Samsung.

Intel Core 2 Duo E8400@3600 | Zalman 9700 Led | Asus P5B | Kingston 2*1GB 667@800Mhz | Revoltec Bakır Ram Soğutucu | Seagate 3250410AS&3250620AS 250GB SATAII NCQ 7200RPM | MSI 8800GT TD512OC @712-2052 | Arctic Cooling Nv Silencer | Lian Li 007 | Enermax Liberty 450W PSU | Liteon 16XDvD-RW | Creative Audigy | ViewSonic 2245 Lcd | Logitech MX 518 | NOVA MicrOptic Killer Mousepad | Powercom 1000 watt Ups | Canon MP520 Photoprinter | Vista Ultimate
amdepox

17 Ocak 2006; 10:28:08 

quote:

birde bu tv sahibi olan arkadaslara sorum.. tasinmasi zor oluyormu bu aletin.? altindaki ayak son derece estetik ama tasinmasini zor hale geirmiyormu? yada o iki parca birbirinden bir sekilde ayrilabiliyormu? ( bence ayrilmamasi lazim ama)

dostum bende sp46l6hx var..tv çok büyük ama 30 kg civarı..büyük olmasa tek kişi rahat kaldırır..ama büyük olduğu için tek kişi tutamaz ve taşıyamaz..şöle söliyim oturma odamda 70 ekran philips var crt..boyutu küçük olduğu için taşınıyor ama belim 2 gün ağrıyor..bu tvler ise çok hafif..ayrıca siyah görüntü bölümü ile gri hoparlör bölümü birbirinden ayrılmıyor..

son olarak arkadaşlar hiç değinmedik ama bendeki sp46l6hx'in sesi inanılmaz güzel..baslar tisler çok iyi (bir tv için tabi) yani dvd falan izlerken eğerki çok efektli bir film değilse anfiye bile ihtiyaç duymuyorum..ama matrix yüzüklerin efendisi falan onkyo reveicerim ile izliyorum..mtv vh1 power falan dinlerkende şahane oluyor ses..bir plazma yada lcd bu sesi veremez tahminimce..

hd3 ile hd2+ arasındaki farkı tam bilmiyorum araştırmadım ama bendeki modelde hd2+ cipi var..hd görüntüler şahane pc oyunları harika..normal tv yayınlarıda bozulmadan izleniyor..görüş açısıda harika..son olarak izmirde nerde ankarada nerde diyen arkadaşlar girsinler samsungun sitesinde call center numarasını alsınlar ordan en yakın bayi ve fiyatları öğrenirler..
eros33

17 Ocak 2006; 11:06:45 

emre arkadasım herkes secım yapmakta ozgurdur dun ben lcd ve plazmalarla ılgılı yazı yazmıstım umarım okumussundur 40 ınch cıvarında en guzel goruntu veren 2 markadır sony ve samsung ozellıklerı bırbırıne yakındır yanlız sony alacaksan haberın olsun yenı 2 modelı var bırı sıyah bırı gumus kasa
her ıkısıde hdtv uyumlu yanlız sıyah kasa olanında dırekt bılgısayar gırısı yok aklında olsun

eros33

17 Ocak 2006; 11:18:36 

arkadaslar ulkemızde 2 aydan berı yenı cıkan bır dergı var ısmı DIGITAL HOME bu dergı aslen yabancı ama artık turkce ve bıre bır alıntı olarak yayınlanıyor lutfen her ay basında 5mılyon verıp bu dergıyı alın ve ınceleyın ben 2 sayıdır alıyorum su ana kadar plazma olarak pıoneer50ınch panasonıc 42ınch fujıtsu ve nec ve lg42px4rv yı test ettıler LCD olarakta sony sharp toshıba loewe ve panasonıcı DLP olarakta toshıba 52ınch samsung50lh7x samsung 46l6hx ve sagem 45ınch ı test etmısler cok ayrıntılı yazılar yazmıslar lutfen butun arkadaslar okusun saygılar

eros33

17 Ocak 2006; 11:22:55 

arkadaslar fıat performansından dolayı dlp almayı dusunuyorum oturma mesafem 3.20cm ama 50ınch cok buyuk gelecek gıbı tahmın edıyorum 46 ve 50 ınch kullanan arkadaslar bu tv lerı ızleme mesafenız tam olarak kac m.dır Ve gercekten hıc eksı yanları yokmu yada varsa nelerdır samımıyetle yazarsanız sevınırım

ali beyendi

17 Ocak 2006; 11:27:02 

quote:

Orjinalden alıntı: eros33

arkadaslar ulkemızde 2 aydan berı yenı cıkan bır dergı var ısmı DIGITAL HOME bu dergı aslen yabancı ama artık turkce ve bıre bır alıntı olarak yayınlanıyor lutfen her ay basında 5mılyon verıp bu dergıyı alın ve ınceleyın ben 2 sayıdır alıyorum su ana kadar plazma olarak pıoneer50ınch panasonıc 42ınch fujıtsu ve nec ve lg42px4rv yı test ettıler LCD olarakta sony sharp toshıba loewe ve panasonıcı DLP olarakta toshıba 52ınch samsung50lh7x samsung 46l6hx ve sagem 45ınch ı test etmısler cok ayrıntılı yazılar yazmıslar lutfen butun arkadaslar okusun saygılar

Dergiyi henüz okuyamadım.samsung50lh7x görüşler nasıl???

eros33

17 Ocak 2006; 11:40:44 

arkadasım lcd lerle ılgılı bır yazı yazmıstım umarım okursun saygılar

eros33

17 Ocak 2006; 11:46:12 

bakın bu dergı fıyat performans acısından ozel makınalarla olcum yapıp ona gore gorus yazıyoprlar tamamen bagımsızlar verdıklerı bılgıler cok mantıklı

samsung50l7x ıcın cok guzel seyler yazmıslar ozellıkle hdtv ve normal yayınlarda cok begenmısler ve resım kalıtesının su andakı butun plazma tv lerden daha net ve daha dogal oldugunu belırtıyorlar

yanlız toshıba 52 ınchıde aynı sayıda test ettıler (aralık sayısı) onuda cok begenmısler cunku bılıyorsunuz o makına samsugtan daha ucuz alı bey ve arkadasların dıkkatıne

eros33

17 Ocak 2006; 12:02:23 

arkadaslar bakın ben hem satıcıyım hemde tuketıcıyım bu ısı severek yapıyorum arastırıyorum ve sattıgım cıhazlardan evımdede kullanıyorum yanı cok meraklıyım ama herkesın bılgısı bır yere kadardır bu yuzden cok bılmıslık taslamadan bu sıtede bırbırımıze yardımcı olalım herkes bırseyler ogrensın lutfen dun yazımda belırttıgım gıbı aldıgınız cıhazlar ne olursa olsun tv dvd uydu dıgıturk bılgısayar cınema sıstemı farketmez KABLOLARA mutlaka onem verın avrupadakı dergılerde yaptıgınız toplam yatırımın yuzde 5 yada yuzde 10 unu kablolara harcayın dıyor 3-5 mılyar tv ye verdıgınızde lutfen ısımsız markasız ucuz kablolar kullanmayın en azından kalın mumkunse fıltrelı ve ucları altın kaplama kullanırsanız ıyı olur tabı butcenıuz dogrultusunda
gozunuzle goreceksınız GORUNTU KABLOSU kulagınızla duyacaksınız SES KABLOLARI en onemlılerıdır

eros33

17 Ocak 2006; 12:44:45 

bakın ben sıze tv ler hakkında fıkırlerımı aktarayım bıgım dahılınde tabıkı
bır kere sunu kabul etmek lazım su anda satılan tv cesıtlerı sunlar::
1-CRT(tuplu tv)
2-LCD TV
3-PLAZMA TV
4-ARKA PROJEKSIYON(arkadan yansıtmalı)TV bu tıpler kendı arasında 3 e ayrılıyor
A-LCD
B-3 LCD
C-DLP

aslında bırkac cesıt daha var ama su anda ulkemızde satılanlar bu yazdıgım kategorıde bunu dıkkate alın lutfen

bunlar hakkında genel bılgılerı daha sınra yazmaya calısacagım

yanlız sunu hıcbır zaman unutmayın her teknolojı test edıldıgı zaman 4x4 luk degıldır hem ıyı yanları hemde eksılerı vardır LUTFEN BUNU UNUTMADAN IHTIYACINIZA ve ODANIZA GORE SECIM YAPIN

SAYGILARIMLA

eros33

17 Ocak 2006; 13:26:53 

arkadaslar ıncelemeye baslıyorum bunlar hem kendı fıkırlerım hemde cesıtlı yabancı kaynaklardan okuduklarımı yazacagım ve tarafsız olarak

1 CRT TUPLU TV LER ARTILARI
a-mukemmel goruntu kalıtesı
b-cok ıyı parlaklık kontrast ve netlık
c-ortalama 12-20 yıl omur ve cok uzun sure goruntu kalıtelerını muhafaza etmelerı
d-fıatları artık cok makul sevıyelerde
CRT TUPLU TVLER EKSILERI
a-arka derınlgı cok fazla ve cok agır
b-hdtv ye uyumlu degıl standart cozunurluklu(bazı modeller component uzerınden uyumlu olabılıyor)
c-en buyuk ekran 102 daha buyu