Şimdi Ara

Bodycount Çıkış Tarihine Kavuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Geçtiğimiz neslin sonlarına doğru oyun dünyasına bomba gibi düşen Black'in ardından pek çok oyuncu yeni nesilde bir devam oyunu bekledi ancak Criterion Games bunun olasılık dışı olduğunu söyleyerek hevesleri kursakta bırakmıştı.
     
         Ancak Black'in yapımında önemli rol oynayan kemik kadro, Codemaster çatısı altında toplanarak Bodycount isimli FPS oyunu için çalışmalarına başlamıştı. İsim olarak olmasa da, içerik olarak Black'in devamı niteliğinde bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Bodycount, beklenen çıkış tarihine de kavuştu. Buna göre Amerika'da ağustos ayı sonlarına doğru raflarda yer edecek olan oyun, Avrupa çıkışını 2 eylül tarihinde gerçekleştirecek.
     
         Online co-op ve farklı türden multiplayer modlarına ev sahipliği yapacak olan Bodycount, E3 2011'de hiç çıt çıkarmamıştı.








  • Black'in devamı niteliğinde diye geçiyor ama daha Black'ı bitiremedim e yapacağım şimdi? :D Yok şaka yapıyorum da gerçekten etkileyici gözüküyor. Peki biliyor musunuz black gibi reel mi olacak yoksa doğa dışı olaylar da olacak mı bu oyunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.