Şimdi Ara

Greenpeace, Volkswagen'ı 'The Dark Side' videosu ile protesto etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  •  

    Uluslararası çevre örgütü Greenpeace, Alman otomotiv devi Volkswagen'i yeni bir video ile protesto etti. Süper Kupa finali için hazırlanan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran The Force isimli Volkwagen Passat reklamının paradosini yapan Greenpeace, şirkete karşı sert açıklamalarda bulundu.

     

    Greenpeace'e göre Volkswagen, CO2 emisyon değerlerinin düşürülmesini ve bu sayede yakıt tüketiminin azaltılarak küresel ısınma ve iklim değişikliklerine karşı Kuzey Kutbu gibi alanların korunmasına sağlayacak yasalara karşı lobi faaliyeti yürüten şirketlerin merkezinde yer alıyor. Greenpeace ayrıca Volkswagen'in sattığı her çevreci araca karşı diğer 15 aracın daha fazla C02 saldığını  çevreci araçlara teknoloji maliyetlerinden daha yüksek fiyat biçmenin bu amacı katka yapmadığı anlamına gelen açıklamalarla şirketi eleştiriyor.

     

    2012 ile birlikte hibrit araç sayısını arttırmayı ve zaman içerisinde ürün gamındaki tüm modeller için hibrit seçeneği sunmayı planlayan Volkswagen, pil teknolojisindeki gelişmeler araçların tek şarj ile 800 Km gidebilmesiyle birlikte çok sayıda elektrik araç sunmayı da planlıyor. Bakalım Greenpeace'in açıklamalarına Volkswagen nasıl yanıt verecek, bekleyip göreceğiz.

     







     







  • :) Güzel yakalamışlar :D
  • süper esprili olmuş. zeki adamı severim.
  • wv yaparsa sağlam yapar
  • Otomobil firmaları Euro ncap'in çarpma testlerine karşı da ciddi lobi faaliyeti yürütmüşlerdi. Şimdi de kendi zararlarına gördükleri bir konuda lobi faaliyeti yürütmeleri normal.

    Onlar için en büyük tehdit şu: Tüketiciler ekonomik yakıt tüketimi olan araçlarını değiştirmeye daha az eğilimli oluyorlar. Dolayısıyla araç ne kadar uygun yakıtlıysa o derece araç satışları da düşebilir. Bu araştırmalarla ispatlanmış durumda.

    Yoksa VW bluemotion gibi arabalar da yapabilen bir şirket. Ama bunları biraz pahalıdan satıyor doğru. Manuel klimalı, esp'si olmayan vs bir polo bluemotion 40 kafa..
  • Video yu izleyin kesinlikle , çok iyi ..
  • green peace .... tartışmalı bir gurup - tribünlere oynamak...

    (biraz derinlemesine araştırılırsa daha aydınlatıcı olacaktır ! )
  • Vw yaparsa sağlam yaparda cidden çok yakıyor motorları bende vw kullanıyorum artı güzelde yağ yakıyor hani :)) Yeğ eksiltme olayıda fazla
  • Bir vw hayranı olarak yıkıldım :(
  • Greenpeace, unicef vb'lerinin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır.
    Siz hiç greenpeace'in israil'e karşı bir protesto yürüttüğünü veya unicef'in israil'i öldürülen çocuklar için kınadığını duydunuz mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 29 Haziran 2011; 14:01:07 >
  • amerikalı üreticileri protesto etse daha iyi olacak.yüksek hacimli ve doğayı kirleten motorlar onlarda.avrupalı üreticiler salınımları azaltmak için elinden geleni yaparken amerikalılar buna pek ilgi göstermiyor.
  • Vw yapar diğerleri saygi duyar
  • amerika neyi takıyoki emisyonu taksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Greenpeace, unicef vb'lerinin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır.
    Siz hiç greenpeace'in israil'e karşı bir protesto yürüttüğünü veya unicef'in israil'i öldürülen çocuklar için kınadığını duydunuz mu ?

    +1.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banchi_doğan


    quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Greenpeace, unicef vb'lerinin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır.
    Siz hiç greenpeace'in israil'e karşı bir protesto yürüttüğünü veya unicef'in israil'i öldürülen çocuklar için kınadığını duydunuz mu ?

    +1.


    Anca boş boş sallıyorsunuz, insan bari Google da aratır. Binlerce haber var. Unicef in greenpeacein israile karşı eylemleriyle ilgili. Tabi yalnızca one minute aklınızda kalır sizin.

    Vinçlere tırmanan Greenpeace eylemcileri, Aşkleon Termik Santralı'nın kapatılmasını istiyor.

    Greenpeace, bu kez İsrail'in Aşkelon kömürlütermik santralınıbloke etti. Kendilerini santralın girişkapısına zincirleyen eylemciler arasında Türkiye'den de iki kişi bulunuyordu.

    UNICEF'e göre Gazze'de ölenlerin 300'den fazlası çocuk
    BM Çocuk Fonu (UNICEF), İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde 300’den fazla çocuğun öldürüldüğü bildirdi

    UNICEF'e göre Lübnan felaket durumda

    BEYRUT (İHA) - İsrail'in Lübnan'da sürdürdüğü operasyon nedeniyle bölgede bulunan yabancılar ülke topraklarını terk etmeye devam ediyor. BM'nin Çocuk Fonu UNICEF, Lübnan'da yaşanan durumu "felaket" olarak niteledi.

    Greenpeace İsrail Altyapı Bakanı Fuad’a sesleniyor : İnsanların kömür esaretinden kurtulmasına izin ver!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Greenpeace, unicef vblerinin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Siz hiç greenpeacein israile karşı bir protesto yürüttüğünü veya unicefin israili öldürülen çocuklar için kınadığını duydunuz mu ?


    gorduk tabii....buyurun,aslen gizli finansordurler he ? :)http://www.greenpeace.org/mediterranean/news/1565336?content_type_key=image&mode=related-items




  • greenpeace Amerikanın kendini şirin gösterme çabasının örgütlenmiş halidir. Eğer gerçekten çevrecilerse ABD'YE BAKSINLAR
  • @CoMMaNDeRCX kanırtmış beyler
  • ww reklamından daha iyi olduğu belli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.