Şimdi Ara

Toshiba Thrive'ın yeni reklamında yenilik ve görsel efektler ön planda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Toshiba Thrive'ın yeni reklamında yenilik ve görsel efektler ön planda





     Toshiba firmasının tablet alanında ağırlığını koymak için sahneye çıkardığı Folio 100 ve Regza modellerinin yanında CES 2011 fuarında duyurulan Thrive modeli de oldukça iddialıydı. Temmuz ayı için ön siparişe sunulan model Ağustos ayında da Kanada pazarına sunulacak.

     

    NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli 1GHz hızında çalışan işlemci, 10.1 inç 1280 x 800 piksel kapasitif LCD ekran, 1GB DDR2 RAM, 720p destekli 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, WiFi, Bluetooth, USB 2.0 portu, HDMI çıkışı, Android 3.1 işletim sistemi, 8GB/16GB/32GB kapasite seçenekleri ile Thrive modeli 429$/479$/579$ fiyat aralığında tüketiciyle buluşacak.

     

    İlk etapta 700$ olarak belirlenen başlangıç fiyatı Motorola XOOM modelinin satış rakamlarından sonra oldukça aşağı çekilmişti.

     

    Toshiba piyasaya sürülme safhasında yeni tabletini reklam ve promosyonlarla da desteklemek için kolları sıvadı. Bunun için özel efektlerle bezenmiş bir reklam videosu yayınlayan Toshiba düzenlediği etkinlikle de sınırlı sayıda üretilen Thrive modelini şanslı tüketicilere hediye ediyor.

     

    Thrive için düzenlenen etkinlik kapsamında ise belirli bir kişi sayısı tarafından yerine getirilen görevlerin ardından bir kod veriliyor ve diğer görevin kilidi açılıyor. Şu an 4. aşamada olan etkinlik ile ilgili aşağıdaki reklam videosu içerisinde de bir kod gizlenmiş.  








     







  • Gayet güzel alıcısına hayırlı olsun
    Açık ve aydinlatici bilgilerinden dolayı te$ekkür ederim
  • bu da çok güzel iş olmuş...
  • Video çok başarılı :) Alasım geldi ..
  • evet video çok iyi olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.