Şimdi Ara

Xbox Slim Takılmaya Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox slim'im 4gb'lık modeli.Geçen gün ilk modern warfare oynarken menüdeyken takıldı ama xbox menüsündeyken orda party'i kapatıp private chat açıcakken alet takıldı bekledim bi süre(2-3 dk) düzelmedi.

Sonra aleti kapadım yani açma kapama tuşuna bastım ama 20 saniye boyunca görüntü gitmedi ve düğmenin içindeki ışık sönmedi.:S

Ve bugünde black ops'ta multiplayer'a girdim store'a bakiyim dedim bakarken dondu bu sefer 10-15 dk bekledim düzelmedi.Yine kapatıp açtım ama bu sefer 20 saniye bekletmedi kapanmak için.

Ne oluyor bu alete

Geçen yaz hava 35 dereceyken 48 saat açık kaldığı oldu ama bi takılma bile gerçekleşmedi.Şimdi ısısı gayet normalken takılıyor.3K kalktı dediniz bizde abandık

• yani şimdi şöyle.aynısı bende de oluyor bazı oyunlarda L.a Noire gibi misal.System clear cache yapmanızı öneririm.İşe yarayabilir =)
    Ayrıca Slimde 3K var ama ölümcül olan yok.Voltajdan kaynaklanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacLoaD

Ayrıca Slimde 3K var ama ölümcül olan yok.Voltajdan kaynaklanan var

Slim de 3K? Dersini iyi çalışmamışsın yavrucuğum.
  • 3k var bunda da ama öyle eski nesil gibi hemen kendini belli eden cinsten değil. Atik elektronik'de bizzat kendi gözümle gördüm 4gb slim 3k'lı hem de voltaj filan da değil direk gpu sorunlu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

3k var bunda da ama öyle eski nesil gibi hemen kendini belli eden cinsten değil. Atik elektronik'de bizzat kendi gözümle gördüm 4gb slim 3k'lı hem de voltaj filan da değil direk gpu sorunlu.

Hocam Slim konsolun sadece ortasında tek kırmızı ışık yanıyor.
  • System clear cache'yi deniycem şimdi
  • Hocam bendede aynı durum var.1-2 oyunda yalnızca menü geçişlerinde falan takılma yapıyordu.Detaylı araştırma yaptım.Oyunlar internetten indirildiği için oluyormuş bendeki.Ama orjinal kullanıyorsan o konuda bilgim yok.Umarım geçici bir sorundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Hocam bendede aynı durum var.1-2 oyunda yalnızca menü geçişlerinde falan takılma yapıyordu.Detaylı araştırma yaptım.Oyunlar internetten indirildiği için oluyormuş bendeki.Ama orjinal kullanıyorsan o konuda bilgim yok.Umarım geçici bir sorundur.

Orjinal kullanıyorum :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.