Şimdi Ara

Samsung, Bada işletim sistemli Wave 578'in tasarımında ufak bir değişikliğe gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Şubat ayına geri dönecek olursak, Samsung'un Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde sergilediği Bada işletim sistemli Wave 578, monoblok tasarımı ve yuvarlak menü tuşuyla göze çarpmaktaydı. Kısa bir süre önce ortaya çıkan fotoğrafa göre Samsung, menü tuşunun tasarımından yeteri kadar memnun kalmamış olacak ki tasarımı köşeli bir tuşla değiştirmiş.

    Teknik özellik listesinin ise aynı şekilde durduğunu söylememiz mümkün.

     

    Dört band GSM şebekesi ile HSPA alt yapısı desteği sunan Wave 578, Bada 1.1 işletim sistemini ve TouchWiz arayüzünü kullanıyor. 3.2-inç boyutunda 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 90 MB'a kadar dahili kullanıcı belleğine sahip telefonda 3.2 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, VGA çözünürlüğünde ise görüntülü konuşma için konumlandırılan kamera yer alıyor. Depolama kapasitesinin microSD kartlarla arttırılabildiğini belirtelim.


     

    Wi-Fi, GPS, Bluetooth üçlüsünü bünyesinde barındıran telefonda, RDS'li FM radyo, 3.5 mm jak girişi, NFC desteği unutulmamış. Son olarak 1200 mAh bataryaya sahip Samsung Wave 578'in yakında boy göstermesi bekleniyor.





    (Samsung Wave 578'in ilk hali)








  • bu samsung ne yapmak istiyor anlamadım,

    üst segment kullanıcılar orta segment ve giriş seviyesi telefonlar çıkarıyor

    samsung galaxy serisi, aynı fiyatada bada çıkarıyor destek vermediğin bir işletim sistemi için neden telefon üretirsinki!
  • Tasarım olarak daha hoş durmuş fakat bu telefon Bada 2.0 ile çıkacak deniliyordu demekki oda yalan oldu. Artık Samsung firmasının giriş/orta segment BADA işletim sistemli telefonları bırakıp üst segment'e ağırlık vermesi lazım, millet Wave 3 tarzı bir telefon beklemekten helak oldu.
  • nfc destegide varsa sayet sanirim ilk bada 2.0 li cihaz bu olacak forumda da gecmisti wave den daha dusuk donanimli bir cihazin bada 2.0 yi destekleyecegi resmi tanitim gerceklestiktwn sonra sanirim eylulu bulmadan bada 2.0 a ulasiriz
  • Arka kısım güzel görünüyor ama genel itibariyle daha güzel olabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnm

    bu samsung ne yapmak istiyor anlamadım,üst segment kullanıcılar orta segment ve giriş seviyesi telefonlar çıkarıyorsamsung galaxy serisi, aynı fiyatada bada çıkarıyor destek vermediğin bir işletim sistemi için neden telefon üretirsinki!


    katılıyorum. samsung tarafından geliştirilmiş bir sistem olmasına rağmen genel olarak geliştirmenin ve uygulama desteğinin zayıf olduğu bir işletim sistemine yatrım yapılmasını mantıksız buluyorum. ayrıca şu anda samsung kendi işletim sistemini üst düzey telefonlarda kullanmadığı için geliştirme açısından bir itici güçte olmuyor. son kullanıcı açısından benzer fiyat aralığında android cihaz alınması daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.