Şimdi Ara

RE: The Mercenaries'in Kayıt Dosyaları Silinemiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Resident Evil: The Mercenaries 3D'deki kayıt dosyalarımızın silinemediği ortaya çıktı. Oyunun Japonya sürümünü deneyenler kayıt dosyalarını tamamen silip yeni bir oyuna başlayamadıklarını söylüyorlar.

         3DS oyun kayıtlarını doğrudan kendi belleğine değil, oyun kartuşlarının içine yapıyor. Bu durumda da RE: The Mercenaries 3D'yi satmak isteyenler veya 2. el olarak almak isteyenler daha önce oyunu oynamış olan kişinin kayıt dosyalarını silemiyorlar ve oyunun zevki bir bakıma baltalanıyor.

        Bu Capcom'un gözden kaçırdığı bir şey değil, firmanın 2. el satışlarına darbe vurmak için aldığı bir önlem gibi görünüyor. Capcom aldığı bu önlemle Mercenaries 3D'nin ikinci el satışlarını düşüreceği kesin.
     








  • Yakinda hafiza kartini DUMP edip save ve oyun dosyalarini birbirinden ayirip nete sallarlar :) Kopyacilar da bu sekilde bu sorundan kurtulmus olur.
    Olan yine orjinalcilere olur her zaman oldugu gibi.
  • Eğer 3DS oyunları kartuşdan dump edilirse sadece oyunu kayıt dosyasından kurtarmakla bırakmazlar 3DS emulatörü içinde geliştirme süreci başlar.
  • Şaka gibi ya, app storeda 0,99$ a satılan oyunun azıcık elden geçirilmiş halini 40$dan satın sonrada kayıt dosyası silinmesin bu gidişle handheld oyunculuk bitecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.