Şimdi Ara

Sonsuz Macera'da isyan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son 1 yıldan fazladır gamersfirst ün hiç ilgilenmediği bir oyun olan Sonsuz Macera ne pacth ne GM ne de teknik olarak hiç bir şekilde oyunculara detsek sağlamıyor. verilen sözler 1 yılı aşkın bir süredir yerine getirilmedi ve üstüne üstlük hiç bir özürüde yok bu olayın.

    tüm bu olanlar üzerine oyuncular Sonsuz Macera nın facebook sayfası üzerinden toplanarak çeşitli medya kuruluşlarına şikayet içerikli mail göndererek belki bi yardımı olur umuduyla kendi oyunlarına kendileri çare aramaya başladılar. bakalım bir musibet bin nasihattan değerli gelecekmi Gf için.

    quote:

    ARKADAŞLAR SİZEDEN ÖNEMLİ BİR RİCAM OLACAKTIR....SADECE 3 DK KANIZI AYIRARAK SİZDE DESTEĞİNİZİ VERİNİZ....AMAN BUNLAMI URAŞICAĞIM , AMAN BOŞVERSENE GİBİSİNDEN düşünmeyin sadece3 dk kanızı ayırın...destek veren herkese grubumuz adını gönülden teşekkürlerimi belirtirim saygılar....

    AŞAĞIDAKİ YOLU TAKİP EDEREK HÜRRİYET GAZETESİNE MAİL ATABİLİRİZ....

    LİNKLER:
    servisgrubu@ekolay.com
    rocko@level.com.tr
    ozguryildiz@merlininkazani.com
    firat@level.com.tr
    levent.polater@bolumsonucanavari.com
    ersinkilic@bolumsonucanavari.com
    gunoksay@donanimhaber.com
    info@shiftdelete.net
    http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/Default.aspx?Query=mailsend
    http://sosyalmedya.co/iletisim/
    http://www.chip.com.tr/chiponline/iletisim.html

    https://www.facebook.com/bolumsonucanavari
    https://www.facebook.com/merlininkazanitr
    https://www.facebook.com/pages/ShiftDeleteNet/194722092399


    GÖNDERİLECEK MAİL (şikayet):


    Sayın yetkililer.öncelikle gündem böyleyken böyle bir konu için sizi rahatsız ettim özür dilerim.aylar önce runes of magic (sonsuz macera) adlı gamefirst şirketine bağlı online bir oyunun tanıtım amaçlı kurulum cd lerini dağıtmıştınız tabiki yazacaklarımın bu dağıtımdan dolayı sizle bir alkası olduğunu düşünmeyin lütfen ama biliyorumki binlerce kişi sizin yaptığınız bu tanıtımdan dolayı oyuna başladı ve tl olarak ciddi paralar harcadılar. fakat bir süre sonra oyunla ilgilenmesi gerken yetkililer ortadan kayboldu. oyunla ilgili verilen hiç bir söz tutulmadı milyarlar kazanıp oyunu resmen terk ettiler aynı oyunun avrupa ,amerika ve diğer yabancı ülke versiyonlarında bir cok yenilikler yapılırken türkiye'de 1 senedir hiç bir gelişme olmadı anlayacağınız üzere binlerce türk resmen kandırılmış oldu ve milyarlar kazanılıp ortadan kayboldular dev bir kuruluş olan ve yıllardır doğru ahlaklı yayın yapan şerefli gaztenizin konuyla hiç bir alakası yok biliyorum sadece dolandırılan binlerce türkün hakkını sizin gibi büyük kuruluşun göz ardı etmeyeceğini düşündüm.Araştıma yaptığnızda sizde göreceksiniz zaten gerçekleri ve lütfen facebook ta sonsuz macera sayfasına giriniz öncelikle, orda zaten yazılanlardan ne demek istediğimi anlaycaksınız sanmayınki oyunu çocuklar oynuyor sadece oyunun yaş ortalaması 30 üstü doktorlar avukatlar ve daha bir çok seckin meslek grubuda oyunu oynuyor burda söz konusu olan alt tarafı bir oyun değil türk insanın dolandırılmasıdır ve bu rakam oldukça fazladır.bunu sizde göreceksiniz zaten.saygılarımla yayın hayatınızda sonsuz başarılar dilerim...




    GÖNDERENEN İLGİLENEN VE İLGİLENMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...







  • Noktalama işaretini süs diye mi kullanıyorsun ?
  • yazık işte o oyuna para veren oyuncuyada yazık para vermeyen ama gecesin gündüzünü katan oyuncuyada yazık ama tabi gene sorun oyuncularda bu bir gerçek knight silkroad metin2 den çıkamayan bir oyuncu kitlesi giderek büyüyor. Bunlarda şirketlere güç verip 5-10 sene önceki oyunları asyadan avrupadan yada amerikadan alıp önümüze sıfır oyunmuş gibi sunuyorlar yeni özellikleri alamayıncada böle saçma durumlarda oluyor.
  • @-Rizeli53- zaten asabımız bozuk cinimiz tepemizde bi edebiyat bölümüne flan gitde dahada kafamı bozma. böle insanları görmeye duymaya tahammül edemiyom hep karşıma çıkıyor böle özel cinsler :S
  • zyph kardeş oyun daha yeni 2.senesine girdi öle 10 senelik bi oyun flan değil zaten sorun oyundada değil GF denen kırmakolu şirkette sorun..
  • O şirketin yaptığı oyundan medet mi umuluyor,o şirketin adını duydunuzmu direk kaçın.Ne yaparsanız yapın birşey değişmeyecek.
  • Geçmiş olsun. Hürriyet bu mesajı kaale almaz. Zaten bozuk Türkçe ile yazılmış. İnsan bir dikkat eder yazdığı şekile.
  • quote:

    Sayın yetkililer.öncelikle


    Burdan sonrasını okumazlar.
  • Oyun kıtlığındamı kaldınız .Başka oyunmu yok ?

    Adamlar size işkence zoruyla oyunu oynatmıyor.Eğer öyle bir durum varsa 155'i arayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beates

    Oyun kıtlığındamı kaldınız .Başka oyunmu yok ?

    Adamlar size işkence zoruyla oyunu oynatmıyor.Eğer öyle bir durum varsa 155'i arayabilirsiniz.





    Güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beates

    Oyun kıtlığındamı kaldınız .Başka oyunmu yok ?

    Adamlar size işkence zoruyla oyunu oynatmıyor.Eğer öyle bir durum varsa 155'i arayabilirsiniz.








    Mesajı atan arkadaşım eğer bu oyunu çok oynamak istiyorsan,amerikan versiyonunu indirip oynayabilirsin.




  • harbi cvp verenlerin beyninde bi sorun var galiba.

    arkadaşım biz bu oyunu TÜRKÇE oynamak ve olabildiğince düzgün oynamak istiyoruz. burda 8k elmas 55 tl iken us versiyonu indirip 1k elmasa 65 tl nie veriyim ben manyakmıyım. ayrıca 1.5 -2 yıldır oynadığımız biyere getirdiğimiz karakterlerimiz var bütün emekleri çöpe atıp ne diye sağa sola savrulalımki. istediğimiz tek şey, oyunun biraz daha düzgün bi hale getirilmesipatch getirip oyunu takip 2 de gm olsa hiç bi sıkıntısı kalmıcak oyunun.
  • istanbulda mekanları var diye biliyorum k2nin gidin basın arkadaşım
  • istanbulda olsam harbi uğraşırım içeri giremesemde nsıl olsa giren çıkan insanları tutar musallat olurdum. yapardım elbet bişide işte burda olmuyor o.

    hala böle karaktersizce nasıl şirketimiz var diebiliyorsunuz dierek bi güzel kaydırırdım belkim
  • oyunun dünya çapındaki yapım şirketlerine bir mail atmak istiyorum bu kez kendim hazırladım mail içeriğini. çat pat bi ingilizce ile hazırladım ama idare eder sanırım.

    runewaker, frogster gibi has şirketlere atacam bunu daha ne yapam bilmiyorum.

    --------------------------------------------------

    Turkey Runes of Magic Problem!


    Hello Runewaker,

    I am in Turkey, "Runes of Magic" play the game. very successful in the game. I congratulate you. GamersFirst, but this game was sunk. Turkish players we're playing the game very fondly. Chapter 3 not come the new patch, but the last 1 year, no longer harassed us.GamersFirst game was infamous. cheating and virtually bug free now.There is no GM who follow the game.No tickets are not taken to respond to problems.

    To say it briefly, GamersFirst "Runes of Magic" the name of the disparage in Turkey.

    we as players want to play a better game. We want a layout that can not cheat, and new patches. us hope that we missed each subject, and a company such as unpaid leave GamersFirst "Runes of Magic" for recovering.

    Please look forward to your help in this regard. "Runes of Magic Turkey" should die.

    Thank you for your interest.

    --------------------------------------------------

    Runes of Magic Türkiye Sorunu!


    merhaba runewaker,

    ben türkiyede "runes of magic" oynuyorum. çok başarılı bir oyun. sizi tebrik ederim. ancak GamersFirst oyunu batırdı.Türk oyunuclar olarak oyunu çok severek oynuyoruz. ama son 1 yıldır bölüm 3 yamasının gelmemiş olması bizleri çileden çıkardı. GamersFirst oyunu rezil kepaze etti. hile ve bug kullanımı neredeyse serbest artık. oyunu takip eden hiçbir GM yok. sorunlarımız için atılan hiçbir bilete cevap verilmiyor.

    kısaca söylemek gerekirse, GamersFirst "runes of magic" ismini Türkiye'de küçük düşürüyor.

    biz oyuncular olarak daha güzel bir oyun oynamak istiyoruz. hile olmayan ve yeni yamalarını getirebilen bir düzen istiyoruz. umuyoruz ki bizi her konuda cevapsız ve karşılıksız bırakan GamersFirst gibi bir şirketin "runes of magic" için kendini toparlaması.

    lütfen sizin de bu konuda yardımınızı bekliyoruz. "runes of magic Türkiye" ölmesin.

    ilginiz için teşekkürler.


    --------------------------------------------------




  • GF son zamanlarda bozdu çok bozdu tmm ama öyle knightonlineyide o hale getirdiler tüm oyunlarda
  • Gamersfirst oyunlarının son durumunu herkes biliyor.Knight , Warrock gibi oyunlarla kalitesini kanıtlamışlardır.Siz nasıl olduda Sonsuz Macera ile ilgileneceklerini düşündünüz.Lütfen boşuna isyan çıkarmayın ve forum kirliliği yaratmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hikayeci51

    harbi cvp verenlerin beyninde bi sorun var galiba.

    arkadaşım biz bu oyunu TÜRKÇE oynamak ve olabildiğince düzgün oynamak istiyoruz. burda 8k elmas 55 tl iken us versiyonu indirip 1k elmasa 65 tl nie veriyim ben manyakmıyım. ayrıca 1.5 -2 yıldır oynadığımız biyere getirdiğimiz karakterlerimiz var bütün emekleri çöpe atıp ne diye sağa sola savrulalımki. istediğimiz tek şey, oyunun biraz daha düzgün bi hale getirilmesipatch getirip oyunu takip 2 de gm olsa hiç bi sıkıntısı kalmıcak oyunun.

    Valla arkadaşım ister oyun yapımcısı runewaker a istersen de us yayıncısı frogstere mail at. Hiç birşey değişmez. Çünkü türk dağıtımcısı bu oyuna para ödeyip tr haklarını almış. Bundan sonra kimse karışamaz buradaki servera. Ayrıca demişsin 8k elmasa 55 TL veriyorum burada niye us servarında oynayayım.Sen bu halde iken hala para verip tr serverında oyun oynuyorsan, bence burada isyan etmen yersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 2 Temmuz 2011; 1:41:26 >




  • BU NASIL BİR VİCDANSIZLIKTIR.
  • Şu devirde GamersFirst oyunu oynayan kaldı mı ? Şirketin ismiyle şirketin asıl amacının arasında 365km fark var.Hala bir insan nasıl bu firmanın oyununu oynuyor.Hadi oynuyor diyelim,oynayıpta nasıl isyan ediyor? komik yani zaten bilmiyormuydunuz bu adamların ne ... olduğunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.