Şimdi Ara

İleri Sürüş Teknikleri...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
28.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pek bilgi sahibi değilim bu konuda,nedir ne işe yarıyor bu ileri sürüş teknikleri..? Sizce gereklimidir bu kurs yoksa insan kendini o kursu görmüş biri gibi yetiştirebilir mi?
    Bir de fiyatları ne kadar bilginiz var mı? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarını bizimle paylaşırsa sevinirim.
    Teşekkürler..



  • ben de şu amerikan filmlerindeki talip sahnlerindeki hızlı viraj alma sahnelerini merak etmişimdir ..arabanın arkası sağa savrulurken eleman sağa kırıyor direksiyonu..ingilizcesi "drift chase" olması lazım.

    http://youtu.be/X9uChX9D3-g tüp ekleyemedim inş sorun olmaz..
    bu şekil dönüşler yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 26 Haziran 2011; 21:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smbdy

    ben de şu amerikan filmlerindeki talip sahnlerindeki hızlı viraj alma sahnelerini merak etmişimdir ..arabanın arkası sağa savrulurken eleman sağa kırıyor direksiyonu..ingilizcesi "drift chase" olması lazım.

    http://youtu.be/X9uChX9D3-g tüp ekleyemedim inş sorun olmaz..
    bu şekil dönüşler yani..

    Aracın kaydığı yöne direksiyonu kırarsan viraj içinde merkezkaç kuvvetinden arabanın arkası savrulduğu için spin atarsın.
    Direksiyonu ters yöne kırarak kayan arkayı önden dengelersin.




  • arkadaşlar, 250-300 gayet makul bir ücret hatta ucuz bile. faydası olur mu ya da aynı şeyleri kendi kendimize yaparak gelişebilir miyiz diyen arkadaşlarda var bu mümkün değil. Çünkü eğitim aldığım firmayı örnek göstererek söylüyorum (Türk Sürüş Akademisi) kendilerine ait skidcar denen bir araç var ve bu araçla savrulma hadiseleri yaşıyorsunuz. mesela bir viraj dönerken aracınız savrulmaya başladı ne yapacaksınız? ve bunu defalarca simule ediyorsunuz. Araç kuru zeminde bildiğiniz yağmur kar ve buzdaymış gibi kayıyor ve siz aracı kontrol etmeye çalışıyor ve bunu tatbik ederek beceri kazanmış oluyorsunuz.

    hatta videosunuda buldum sizler için. http://www.youtube.com/watch?v=CRPZweFsFu0




  • Arkadaşlar ben ileri sürüş teknikleri uzmanıyım. Güvenli sürüş teknikleri eğitimlerinden yarış pilot eğitimlerine, direksiyon dersinden, ağır vasıtalara, forklift araçlarına kadar farklı eğitimleri sunmaktayız. Sorular çok fakat burada eğitim almış arkadaşların çok güzel yorumlarını gördüm.
    Güvenli sürüş teknikleri trafikte kaza yapılmaması adına aracın trafikte kontrol altında tutulmasıdır. Bunun ilerisi var mı var. Yarış teknikleri eğitimine kadar gidiyor.https://ilerisurustekniklerikursu.com/https://akademiksurus.com/https://pro-drv.com/https://prodrv.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resul ergün -- 13 Haziran 2021; 0:52:26 >




  • Her sürücü kursu bu belgeyi vermez. Ayrıca veriyoruz dese de alanında uzman bir kurstan belgeyi almanız daha iyi olacaktır. Burada eğitim süreci zor olduğu için iyi bir firma kesinlikle fark yaratacaktır. Konuda 2 bin 3 bin gibi rakamlardan bahsedilmiş ama bunlar kesinlikle fazla rakamlar. Normalde fiyatı daha uygundur. Ayrıca eğitim süresi genel olarak 1 günde yapılmaktadır.https://isadresi.net/ileri-surus-teknikleri-sertifikasi-belgesi/ mesela burada eğitimin içeriğinden de bahsedilmiş. Sadece meslek icabı değil daha iyi araba kullanmak için bile kesinlikle gidilmelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.