quote:Orijinalden alıntı: 06_EMRE Maalesef görmüyor. tak çıkar kapat aç pc vs veya yeni vodem programını kur dene. Bende gördü. E160 in içinde gelen program
quote:Orijinalden alıntı: olli Arkadaşlar kampanya halen devam ediyormu? İstanbul Avrupa yakasında nereden bulabilirim? yarın zamanım olursa yol üstünde teknosaya bakacam. varsa yazarım.
quote:Orijinalden alıntı: scoopi quote:Orijinalden alıntı: olli Arkadaşlar kampanya halen devam ediyormu? İstanbul Avrupa yakasında nereden bulabilirim? yarın zamanım olursa yol üstünde teknosaya bakacam. varsa yazarım. Çok teşekkürler bende forum istanbula bakacağım bulabilirsem almak isteyen arkadaşlar için bilgi veririm.
quote:Orijinalden alıntı: HmB_SaL 2 adet aldım gayet iyi bir şekilde kullanıyorum :) teşekkürler herkese Senin modemde mi E177
quote:Orijinalden alıntı: 06_EMRE quote:Orijinalden alıntı: HmB_SaL 2 adet aldım gayet iyi bir şekilde kullanıyorum :) teşekkürler herkese Senin modemde mi E177 evet 2si de
Konuyu açan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bugün forum İstanbul teknosadan 2 tane aldık kullanmaya başladım tavsiye ederim.
quote:Orijinalden alıntı: olli Konuyu açan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bugün forum İstanbul teknosadan 2 tane aldık kullanmaya başladım tavsiye ederim. Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sizinki de E177 demi
Orijinalden alıntı: 06_EMRE Orijinalden alıntı: olli Konuyu açan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bugün forum İstanbul teknosadan 2 tane aldık kullanmaya başladım tavsiye ederim. Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sizinki de E177 demi evet e177 Orijinalden alıntı: inexo Orijinalden alıntı: olli 1 kişi max kaç alıyor bilen var mi kaç alabildi Sınır olduğunu sanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: nevz@t Bu kampanyanın devam ettiğine dair bilgisi olan var mı? 03.08.2011 tarihinde "Marmara Forum/Bakırköy Teknosa'dan" bir adet daha almış bulunmaktayım.
Ben 2. alırken adama sordum elimde 40 adet daha var filan var dedi bunlar bitince kampanya bitmiş oluyor dedi.
ANKARA'da en sağlıklı nerden bulurum arkadaşlar? Başka şehirden geleceğim için çok gezme imkanım yok.Ankamall'deki Teknosada var mıdır acaba?